• Portraits.gr

    MB&F Legacy Machine FlyingT: Το πρώτο αποκλειστικά γυναικείο ρολόι MB&F Machine


    Η MB&F έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές στην κοινότητα των συλλεκτών ρολογιών, χάρη στις δημιουργικές σχεδιαστικές ιδέες του Max Büsser, σε συνδυασμό ασφαλώς με την άψογη ποιότητά τους. Ακόμα και αυτοί που προτιμούν τα πιο παραδοσιακά ρολόγια δεν μπορούν να μη θαυμάσουν την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα των συχνά ανορθόδοξων σχεδίων της εταιρείας.

    Από το 2004 που ιδρύθηκε, η MB&F απευθυνόταν αποκλειστικά στο ανδρικό κοινό. Αυτό αλλάζει τώρα με το πρώτο γυναικείο ρολόι της εταιρείας, το Legacy Time Machine FlyingT.

    Πρόκειται για ένα ρολόι με στρογγυλή κάσα από λευκό χρυσό με θολωτό κρύσταλλο πάνω από το εντυπωσιακό καντράν, στο οποίο η ένδειξη της ώρας είναι σε ένα μικρό, περιστρεφόμενο υποκαντράν που είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε μόνο αυτή που το φορά να βλέπει την ώρα. Η κάσα είναι διαμέτρου 38,5 χιλιοστών και πάχους 20 χιλιοστών, λόγω του θολωτού κρυστάλλου. Το ρολόι βγαίνει σε τρεις εκδοχές, όλες με κάσα από λευκό χρυσό και διαμάντια – η μία από αυτές με μαύρο υποκαντράν.

    Το LM FlyingT, σύμφωνα με το Hodinkee, είναι όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει μια γυναίκα από ένα ρολόι. Είναι ευκολοφόρετο, είναι περίπλοκο με μηχανισμό ιπτάμενου τουρμπιγιόν, έχει πολλές έξυπνες λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει, και είναι φανερό ότι στην MB&F το έψαξαν πολύ καλά πριν μπουν στην αγορά των γυναικείων ρολογιών.

    Η τιμή του ρολογιού ξεκινά από τα 115.000 δολάρια για την εκδοχή με το μαύρο υποκαντράν, ανεβαίνει στα 145.000 δολάρια για την έκδοση με διαμάντια pavé και φτάνει στα 315.000 για την έκδοση με τα διαμάντια baguette.

    Τα βασικά

    Μάρκα: MB&F
    Mοντέλο: Legacy Machine FlyingT
    Διάμετρος: 38,5 mm
    Πάχος: 20 mm
    Υλικό κάσαςΛευκός χρυσός
    Χρώμα καντράνΜαύρο ή με διαμάντια
    Αντοχή στο νερόΌχι
    Λουράκι/ΜπρασελέΔερμάτινο λουρί

    Ο μηχανισμός

    ΚαλίμπραΑυτόματο ιπτάμενο τουρμπιγιόν
    ΛειτουργίεςΜόνο ώρα
    Απόθεμα ενέργειας: 100 ώρες
    ΚούρδισμαΑυτόματο
    Συχνότητα: 2,5Hz (18.000 vph)

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τιμή: 115.000 δολάρια για την έκδοση με το μαύρο υποκαντράν, 145.000 δολάρια για την έκδοση με διαμάντια pavé, 315.000 για την έκδοση με τα διαμάντια baguette.



    ΣΧΟΛΙΑ