• Portraits.gr

    Η Swatch παρουσιάζει τον νέο μηχανισμό Flymagic


    Το βάθος, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία του μηχανισμού Swatch Flymagic θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όσοι βρεθούν στο pop-up κατάστημα Swatch FLYMAGIC στο Άμστερνταμ.

    Τρία μοντέλα, σε περιορισμένη έκδοση 500 κομματιών το καθένα, θα είναι διαθέσιμα σε τρεις χώρες, και στην ολλανδική αγορά τα ρολόγια θα είναι διαθέσιμα μέσω του καταστήματος αυτού, στην τιμή των 1.500 ευρώ το καθένα. Ο κάθε πελάτης μπορεί να αγοράσει μόνο ένα ρολόι, ενώ ισχύει ο κανόνας του… «όποιος προλάβει»!

    Ο νέος μηχανισμός της Swatch, σύμφωνα με το Fratello Watches, δίνει μία επαναστατική τροπή στην υψηλής ποιότητας ωρολογοποιία, καθώς τα γρανάζια και άλλα εξαρτήματα του μηχανισμού είναι ορατά από το καντράν του ρολογιού, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ρολόγια της Swatch, ενώ μία επιπλέον πρωτοτυπία αποτελεί το γεγονός ότι ο δευτερολεπτοδείκτης κινείται αντίστροφα.

    Ο μηχανισμός Swatch Flymagic είναι ο πρώτος που ενσωματώνει το ελατήριο Nivachron, κατασκευασμένο από ένα νέο κράμα τιτανίου με εξαιρετικά παραμαγνητικά χαρακτηριστικά, που περιορίζει σημαντικά την επίδραση των μαγνητικών πεδίων στη λειτουργία των ρολογιών. Είναι επίσης ανθεκτικός στις αλλαγές της θερμοκρασίας και στους κραδασμούς.

    Το ντεμπούτο του Swatch Flymagic γίνεται με τρία μοντέλα, με κάσα 45 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι ή ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση PVD. Το κάθε μοντέλο συνοδεύεται από ένα ελαστικό και δύο δερμάτινα λουριά.



    ΣΧΟΛΙΑ