• Portraits.gr

    Η Omega τιμά τη Νέα Υόρκη με το Seamaster Exclusive Boutique New York Limited Edition


    Μία από τις σημαντικότερες πόλεις του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, τιμά η Omega με ένα νέο ρολόι που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση, με μόλις 399 κομμάτια, τα οποία είναι αριθμημένα και διαθέσιμα αποκλειστικά στα δύο καταστήματα της Omega στη Νέα Υόρκη.

    Το Seamaster Exclusive Boutique New York Limited Edition, με κάσα 39,5 χιλιοστών, περιλαμβάνει στο πίσω μέρος του έναν δακτύλιο στον οποίο είναι χαραγμένο το χαρακτηριστικό περίγραμμα με σημεία-ορόσημα της Νέας Υόρκης, όπως το Άγαλμα της ελευθερίας, το Empire State Building και η Γέφυρα του Μανχάταν. Ο δακτύλιος «αγκαλιάζει» τον μηχανισμό Omega Master Chronometer Caliber 8800.

    Το γκρίζο καντράν, έξυπνο και λεπτό, είναι ελαφρώς καμπυλωτό, δίνοντας διαφορετικές αποχρώσεις στις άκρες του, ενώ το «παράθυρο» της ημερομηνίας βρίσκεται στο κάτω μέρος. Οι δείκτες, το λογότυπο της Omega και οι ενδείξεις, όλα είναι κατασκευασμένα από λευκό χρυσό.

    Το συγκεκριμένο ρολόι αποτελεί τμήμα μίας ευρύτερης σειράς που περιλαμβάνει πέντε παγκόσμια κέντρα: Παρίσι, Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Νέα Υόρκη, Ελβετία. Όλα τους βασίζονται στην πλατφόρμα Seamaster, με διαφορετικά καντράν το καθένα, ενώ έχουν αναφορές από τα ρολόγια Seamaster της δεκαετίας του 1940. Εν προκειμένω, το Seamaster Exclusive Boutique New York Limited Edition είναι ένα από τα πιο κομψά ρολόγια της σειράς και η σχεδιαστική του γλώσσα θυμίζει ένα άλλο Seamaster που είχε κυκλοφορήσει σε 100 μόλις κομμάτια με τιμή στα 37.800 δολάρια, και μάλλον πλέον είναι αδύνατο να το βρει κανείς. Αυτή τη φορά είναι πιο προσιτό, τόσο λόγω τιμής (7.600 δολάρια), όσο και επειδή διατίθεται αποκλειστικά σε μία πόλη.

    Τα βασικά

    Μάρκα: Omega
    Μοντέλο: Seamaster Exclusive Boutique Limited Edition
    Διάμετρος: 39,50 mm
    Υλικό κάσαςΑνοξείδωτο ατσάλι
    Χρώμα καντράνΓκρι
    ΕνδείξειςΛευκός χρυσός
    Λουρί/ΜπρασελέΜαύρο δερμάτινο λουρί

    Ο μηχανισμός

    Καλίμπρα: Omega Caliber 8800
    Λειτουργίες: Ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα, ημερομηνία
    Απόθεμα ενέργειας: 55 ώρες
    ΚούρδισμαΑυτόματο και προς τις δύο κατευθύνσεις
    Πιστοποιημένο χρονόμετρο από τη
    METAS

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τιμή: 7.600 δολάρια
    Διαθεσιμότητα: Μόνο μέσω των καταστημάτων στη Νέα Υόρκη
    Περιορισμένη έκδοση: 399 κομμάτια



    ΣΧΟΛΙΑ