• Portraits.gr

    TAG Heuer: Για τις γυναίκες που λατρεύουν να ορίζουν οι ίδιες το ρυθμό τους

    • NewsRoom


    Ένα fashion watch που ενσαρκώνει το δεσμό του αθλητισμού με το lifestyle. Σχεδιασμένο για τις γυναίκες που λατρεύουν να ορίζουν οι ίδιες το ρυθμό τους. Ο τέλειος γάμος μεταξύ μόδας και χρηστικότητας.

    Για το 2018, η TAG Heuer επανεξετάζει το δεσμό αυτό, σχεδιάζοντας τη συλλογή από την αρχή και κάνοντάς τη προσαρμόσιμη σε κάθε στυλ, με τη δυνατότητα εναλλαγής στο λουράκι. Με νέο σχήμα, νέα υλικά, νέα καντράν και νέα λουράκια, η TAG Heuer φέρνει φρέσκο αέρα στην εμβληματική της αυτή συλλογή.

    Η κάσα, από γυαλισμένο ατσάλι, επιστρωμένο με PVD, έρχεται σε δύο κομψά μεγέθη: 32 και 35 χιλιοστών. Με νέο σχήμα, διαφέρει από τα αντίστοιχα αντρικά μοντέλα. Αλλά το πιο βασικό καινούργιο χαρακτηριστικό της συλλογής είναι το λουράκι που εναλλάσσεται με ευκολία. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ σας από κλασικό σε σπορτίφ με ένα κλικ. Οι επιλογές είναι πολλές: Καφέ, μπλε, λευκό, κόκκινο και μαύρο δερμάτινο ή μεταλλικό. Ένα ακόμη καινούργιο χαρακτηριστικό είναι ο διπλός χρωματισμός στο καντράν, που προσθέτει κοντράστ και κάνει την ανάγνωση της ώρας πιο εύκολη, ενώ επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα σε συνδυασμούς χρωμάτων: μπλε, ασημένιο, total black ή ακόμη και σύνθεση με διαμάντια, για έξτρα λάμψη.

    Χάρη στον quartz μηχανισμό της, η σειρά προσφέρεται σε πολύ προσιτές τιμές, που ξεκινούν από τα 980 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Rolex Deepsea 126660: Ένα στέμμα για τον βασιλιά του γκολφ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H. Moser Endeavour Perpetual Moon Concept: Το πιο μαύρο ρολόι που είδατε ποτέ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Chanel: Επενδύει στη Montres Journe SA



    ΣΧΟΛΙΑ