• Portraits.gr

    «Έλαμψε» με ρολόι Cartier στα Όσκαρ ο Mahershala Ali


    O Mahershala Ali «έλαμψε» και φέτος στα βραβεία Όσκαρ, καθώς μετά την κατάκτηση του βραβείου Α΄Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο Moonlight το 2017, φέτος τιμήθηκε με το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Green Book, η οποία αναδείχθηκε επίσης καλύτερη ταινία της χρονιάς, ανατρέποντας τα προγνωστικά.

    Όμως ο Ali δεν έλαμψε μόνο με την ερμηνευτική του δεινότητα, αλλά και με την παρουσία του στην απονομή των βραβείων, καθώς τον καρπό του κοσμούσε ένα πραγματικά εξαιρετικό ρολόι της Cartier.

    Πρόκειται για το Santos de Cartier Skeleton, ένα ρολόι που συνδυάζει τη σχεδιαστική ιστορία της Cartier με σύγχρονες πινελιές και industrial λεπτομέρειες. Το ρολόι κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018, με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, διαστάσεων 39,8 x 47,5 χιλιοστών, με το συνηθισμένο ασημί καντράν να αντικαθίσταται από ένα «γυμνό» καντράν, μέσα από το οποίο φαίνεται ο μηχανισμός 9611 MC της Cartier.

    Αναμφίβολα αυτή ήταν μία πολύ έξυπνη επιλογή από πλευράς του ηθοποιού. Ακόμα και αν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τη βράβευσή του, προτιμώντας κάποιον από τους άλλους υποψηφίους, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το Santos de Cartier Skeleton δείχνει φανταστικό στο χέρι του.



    ΣΧΟΛΙΑ