• Business

    Μεγάλος διαγωνισμός από το Mononews και την Variety Cruises: 7ημερη κρουαζιέρα σε 10 νησιά των Κυκλάδων για 2 άτομα

    • NewsRoom


    Το mononews.gr και η Variety Cruises θα ταξιδέψουν σε 10 νησιά των Κυκλάδων τη νικήτρια του διαγωνισμού ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΙΔΟΥ!

    Το mononews.gr σε συνεργασία με την Variety Cruises σάς κάνουν δώρο μία μαγευτική εμπειρία στο Αιγαίο. Όσοι λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία 7ήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα σε δίκλινη καμπίνα με ημιδιατροφή!

    Οι δύο υπερτυχεροί θα ταξιδέψουν με το Galileo, ένα πλοίο της Variety Cruises χωρητικότητας 24 καμπίνων. Το δώρο είναι συνολικής αξίας €4.300, ενώ οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία κρουαζιέρα που συμπεριλαμβάνει 10 αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων.

    Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαθέσιμες ημερομηνίες αναχώρησης, την 31η Ιουλίου ή την 7η Αυγούστου.

    Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής, η Variety Cruises έχει καταρτίσει ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας στα πλοία της, το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες, που εστιάζουν στην ασφάλεια και την ευεξία των επιβατών, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας της κρουαζιέρας.

    Στόχος της Variety Cruises είναι να διασφαλίσει στους επιβάτες της ότι μπορούν να απολαύσουν ένα ευχάριστο και ασφαλές καλοκαίρι στην θάλασσα.

    Η Variety Cruises, με στόλο 11 ιδιόκτητων σκαφών αναψυχής με 4 έως 36 καμπίνες, δραστηριοποιείται στον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα από το 1968 και προσφέρει 7ήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε 5 ηπείρους. Η Variety Cruises πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια Νησιά, Πράσινο Ακρωτήριο, Δυτική Αφρική, Μέση Ανατολή, Γαλλική Πολυνησία, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Σεϋχέλλες.

    Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων, χωρητικότητας μέχρι 72 επιβάτες. Αυτή είναι και η πιο σημαντική διαφορά με τα πιο μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Εδώ, οι επισκέπτες είναι λίγοι, η περιποίηση πιο προσωπική και η εμπειρία του προορισμού πιο δυνατή, αφού τα σκάφη μπορούν με άνεση να προσεγγίσουν και μικρά λιμάνια και εσείς, με τον δικό σας ρυθμό, να κάνετε το πρόγραμμά σας, ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας από το σκάφος όποτε το θελήσετε και έτσι να γνωρίσετε καλύτερα τον κάθε τόπο. Στα boutique πλοία της Variety μπορείτε να νιώσετε ότι κάνετε διακοπές με τους φίλους σας στο πολυτελές περιβάλλον ενός γιοτ, ενώ με αναλογία πληρώματος – επιβατών 1 προς 2, η εξυπηρέτηση των επιβατών είναι ουσιαστικά μία εξατομικευμένη υπόθεση.

    Τα boutique yacht και μικρά τους πλοία, προσφέρουν στους ταξιδιώτες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε συναρπαστικές κρουαζιέρες που συνδυάζουν τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς με λιγότερο γνωστά λιμάνια, να γευτούν εκλεκτή κουζίνα με ισχυρή την παρουσία τοπικών γεύσεων από τους τόπους και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία της κρουαζιέρας σαν να ήταν στο προσωπικό τους σκάφος.

    Εάν αναζητείτε την ιδιαίτερη εμπειρία των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής με εξατομικευμένες υπηρεσίες, χαλάρωση και κομψότητα, η Variety Cruises είναι η μοναδική επιλογή στο είδος της κρουαζιέρας σήμερα.

    Όλες οι καμπίνες στα πλοία της Variety Cruises είναι εξωτερικές με θέα, με ιδιωτικό μπάνιο και όμορφη μοντέρνα διακόσμηση. Οι τραπεζαρίες των σκαφών βρίσκονται και στο εσωτερικό, αλλά και σε ανοιχτούς χώρους, τα καταστρώματα είναι πολλαπλά και ευρύχωρα με αναπαυτικά καθίσματα. Ο Καπετάνιος σας θα αγκυροβολήσει δίπλα σε όμορφες απομονωμένες παραλίες και ορμίσκους.

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο Facebook, δείτε παρακάτω:

    Σημειώνεται ότι τα λιμενικά τέλη επιβαρύνουν τον διαγωνιζόμενο

    Όλοι οι συμμετέχοντες που δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν το δώρο, έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν την κρουαζιέρα με 65% έκπτωση επί του αρχικού της κόστους (ειδικές τιμές για Έλληνες επιβάτες από €790 + Λιμενικά τέλη €280 για 7 νύχτες με ημιδιατροφή).

    Για την κράτησή σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων στα τηλέφωνα 210 6919191 (εσωτ. 273 και 274) ή μέσω email στην διεύθυνση [email protected].

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Variety Cruises, αλλά και την σελίδα της στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 24-07-20 και ο μεγάλος τυχερός θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας mononews.gr και με προσωπικό μήνυμα στο facebook. Αν ο νικητής δεν απαντήσει σε διάστημα 48 ωρών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

    Καλή επιτυχία! Και καλά ταξίδια!



    ΣΧΟΛΙΑ