• AUTO

    Ανέπαφες, γρήγορες συναλλαγές στον αυτοκινητόδρομο!

    • NewsRoom

    Φροντίσατε όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην ασφάλεια των οικείων σας την περίοδο των διακοπών;

    Αποφασίσατε να ταξιδέψετε με το δικό σας αυτοκίνητο, νοικιάσατε σπίτι μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη σας άδεια, για να «κάνει ο Θεός αντισηψία» έχει καταστρώσει πρόγραμμα για το τι θα μαγειρεύετε, παραγγείλατε σετ παραλίας από τον καλύτερο κατασκευαστή, ψυγειάκι φορητό, μικρό αλλά με χώρους, μέχρι και SUP αγοράσατε για να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές.

    Ετοιμάζεστε λοιπόν για τις διακοπές σας, την καλύτερη εποχή του χρόνου, μήπως σας έχει διαφύγει κάτι; Στα διόδια πως θα πληρώσετε; Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης με τον κορωνοϊό, υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για ανέπαφες συναλλαγές. Με το Fast Pass, ο οδηγός εξασφαλίζει ανέπαφη συναλλαγή, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρόνο.

    Φτάνετε στα διόδια και αντί να ψάχνετε ψιλά (οδηγώντας σε συζητήσεις τύπου «κοίτα πόσα πρέπει να δώσουμε… μα σου έδωσα ακριβώς, μήπως σου έπεσε κανένα κέρμα… δε βλέπω και καλά…» και άλλα θεάρεστα που οδηγούν στο να χαλάσεις 50αρικο, να πάρεις ρέστα, να ψάχνεις μετά για αντισηπτικό «και το τιμόνι καθάρισε, αφού το έπιασες»), μήπως είναι καλύτερα, πιο εύκολα και πιο ασφαλές να εξυπηρετηθείτε με το Fast Pass το οποίο έρχεται στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν;

    Η διαδικασία είναι απλή: ένα mail ή ένα τηλέφωνο στα 22950 26900 (Α.Θ.Ε) και 2641 306306 (Ιόνια Οδός), ή μέσω του www.fastpass.grκαι σας αποστέλλουν τον πομποδέκτη στην διεύθυνση που θέλετε. Μέσω του ειδικού microsite μπορείτε ως συνδρομητής πλέον να ελέγχετε πλήρως το λογαριασμό σας:  Διελεύσεις, πίστωση χρημάτων μηνιαίοι λογαριασμοί και άλλα. Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι με το Fast Pass ταξιδεύετε σε  περισσότερα από 500 χιλιόμετρα αυτοκινητοδρόμων: Ιόνια Οδός από Αντίρριο έως Ιωάννινα, Ε65 από Ξυνιάδα έως Τρίκαλα και τμήμα της Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Α.Θ.Ε) από Μεταμόρφωση Αττικής έως και Ράχες Φθιώτιδας.

    Νέα Οδός

    Πέραν της άνεσης και της ευκολίας στις συναλλαγές κερδίζετε σίγουρα και χρόνο στις διελεύσεις αποφεύγοντας την κίνηση στα ταμεία, ενώ μειώνετe και το ενεργειακό σας αποτύπωμα, αφού δεν σταματάτε εντελώς.