• Top Stories

    “Οι σφαίρες έπεφταν ασταμάτητα!”- Σοκαριστική μαρτυρία (Video)

    • NewsRoom


    Ο Gauthier, είναι μόλις 24 ετών και γνωρίζει καλά ότι η εμπειρία που έζησε τη στιγμή της μαζικής εκτέλεσης αθώων θυμάτων στο Bataclan θα τον στοιχειώνει για όλη του τη ζωή.Κρατάει τη μπλούζα που φορούσε εκείνη την ημέρα.Έχει σταγόνες από αίμα.” Δεν ξέρω ποιανού το αίμα είναι..” λέει. Μιλάει για αυτά που είδε και έζησε μέσα στην κόλαση όταν άρχισαν οι πρώτοι πυροβολισμοί.

    ” Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μέρος του προγράμματος των Death Metal.Όταν όμως είδα αίμα παντού κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά.Έπεσα κάτω σαν τους υπόλοιπους και δεν μιλούσα. Μετά άρχισα να τρέχω στην έξοδο μαζί με τους άλλους.Τους είδα να πυροβολούν στο ψαχνό χωρίς οίκτο..Πυροβολούσαν συνέχεια..Δε σταματούσαν ποτέ..

    Όταν κάποιος – δεν τον γνωρίζω – με τράβηξε με δύναμη και με πέταξε έξω το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι τα χέρια του είχαν γεμίσει αίματα.Είδα ότι βοήθησε και πολλούς άλλους.Του χρωστάω τη ζωή μου.”

    O Caultier όταν μιλά τρέμει.Ανάβει τσιγάρο και το ρουφάει τον καπνό βαθιά μέσα του.Για να είναι σίγουρος ότι ακόμα ζει..

    Δείτε το video 

    Oι εκκλήσεις των φίλων των αγνοούμενων στα social media για τον εντοπισμό των αγαπημένων τους

    DAILY MAIL 10

    DAILY MAIL 9

    DAILY MAIL 6

    DAILY MAIL 8

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ