• LIFE&STYLE

    Στη Μύκονο αδελφές μου, στη Μύκονο (άντε και λίγο Πάρο… και Μέθανα)


    «Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης» αναφέρεται στον Εκκλησιαστή, αλλά τι ωραία είναι όταν αυτή σου συμβαίνει στη Μύκονο, σε σκάφη, ωραία σπίτια και ξενοδοχεία, πασπαλισμένη με γκλίτερ, ανάλαφρη, σαμπανιζέ και ανέμελη. Γίνεται; Ε, μα φυσικά, αλλιώς τι κάνουμε εμείς εδώ; Μπρίκια διαμαντοστόλιστα κολλάμε; Λοιπόν; Έχουμε και λέμε:

    Νεοϋορκέζικη τέχνη του δρόμου και των γκράφιτι, αλλά στη γκαλερί της Μαρίνας και Βαγγέλη Καπόπουλου, στο Ματογιάννι στη Μύκονο, φυσικά, όπου ο street artist Mr Brainwash παρουσίασε σε 2.000 φιλότεχνους που έσπευσαν στα εγκαίνια έργα του, όχι του δρόμου, αλλά κανονικά, μες σε σε σικ χώρο και καδραρισμένα. Η Μαριάννα Λάτση να αστράφτει, ο Λάκης Γαβαλάς να εντυπωσιάζει με διάφανη φούστα, ψηλό καπέλο και σινιέ τσάντα, η Βίκυ Λέανδρος ή μια εγγονούλα που της μοιάζει πολύ, η Σίλβια Μειμέτη, η Καρολίνα Ντε Σόουζα και η Παναγιώτα Αντίππα ήταν οι παρουσίες που έκλεψαν καρδιές και φλας!

    Pool party σου λέει, στο SantAnna, που μη το επιχειρήσετε στο σπίτι, ειδικά αν δεν έχετε πισίνα, μιας και μπανιέρες και νεροχύτες και λάστιχα ποτίσματος δεν πιάνονται. Ο οίκος Orlebar Brown και ο ίδιος ο μετρ Ανταμ Μπράουν υποδέχτηκε γελαστά, λαμπερά, μαυρισμένα, όμορφα πλάσματα με δυο dj να σκορπούν μουσικές της μόδας.

    Αθηνά Οικονομάκου, Γιώργος και Χάρης Ντάβλας

    Εκεί, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Μαρία Μπεκατώρου, πιο κοσμική από ποτέ, η μονίμως με μπικίνι αλλά εδώ με μίνι φούστα πρωταγωνίστρια Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρί Ζαχαράκη, ακόμη οι Μίλτος Καμπουρίδης, Ελίνα Βαμβακά, Χριστίνα Κόμπου και η λατρεμένη μας εκδότης Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον πάντα αγαπημένο σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό. Το ζευγάρι να σημειώσουμε πως είναι μες στα μέλια και στις ερωτικές ζάχαρες και αφήνει τους εχθρούς να σκάσουν! Άλλωστε «ου το εράν νόσος, αλλά το μη εράν» να ξέρουν οι ζηλιάρηδες!

    Και επειδή υπάρχει κοσμική ζωή και εκτός Μυκόνου, η δημοσιογράφος, τηλεπερσόνα, ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Πολυκάρπου βάφτισε το αγοράκι της, στο κτήμα 28 φωνάζοντας «ζήτω η Κύπρος, ζήτω τα Μέθανα», με τις αστραφτερές κουμπάρες  Δέσποινα Νομικού, Γεωργία Σαμπάνη, Έρια Πολυκάρπου, Έλλη Αγγελιδάκη και Εύα Αντωνοπούλου, να παραβγαίνουν σε λάμψη, ομορφιά, τουαλέτες, στρας, παγέτες, χτενίσματα η μια την άλλη. Δημοσιογραφική και τηλεοπτική η βάφτιση έδειξε πως παρά την κρίση οι άνθρωποι της τηλεόρασης ακόμη το γλεντάνε, αγάπη μου. Το όνομα του πρίγκιπα; Μάριος σαν τον πατέρα της Έλενας, που χάθηκε νωρίς στην Κύπρο του σπαραγμού το 1974. Να του ζήσει και παρ’ όλο που δεν πήγαμε, είχαμε ανθρώπους μας εκεί που μας πρόλαβαν πως το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα!

    Με άψογο μακιγιάζ, κοσμήματα, μαγιό, χτένισμα είδαμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει το μπάνιο της, στην Πάρο, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία της οικογενείας Σοφού. Άψογη και καλοβαλμένη σαν να ήταν στα πλατό, αγκαλιά με τις κόρες της, Νάγια και Μαίρη, εντυπωσίασε τις διπλανές λουόμενες της πλαστικής σαγιονάρας και του απλού φωσφοριζέ κλάμερ στα μαλλιά!



    ΣΧΟΛΙΑ