• Portraits.gr

    Πότε το σκόρδο μπορεί να γίνει βλαβερό για την υγεία;

    • portraits


    Το σκόρδο χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη μεσογειακή διατροφή και στην ελληνική κουζίνα και λέγεται ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες. Παρόλα αυτά, μπορεί επίσης να έχει ορισμένες βλαβερές συνέπειες και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

    Αποτελεί ένα τεράστιο μέρος της παραδοσιακής ιατρικής και έχει υψηλή θρεπτική αξία. Μπορεί να θεραπεύσει ορισμένες καταστάσεις όπως κοινό κρυολόγημα, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη και άλλα παρόμοια προβλήματα.

    Το σκόρδο είναι μέρος της καθημερινής μας διατροφής και γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε τις παρενέργειες του σκόρδου μαζί με τα οφέλη για την υγεία του. Όλα τα φυσικά τρόφιμα είναι καλά, εφόσον καταναλώνονται με μέτρο και αυτός ο κανόνας ισχύει και για το σκόρδο.

     

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ