• Portraits.gr

    Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στο καλοκαίρι: 4 ελληνικές ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης για το 2020

    • Βίκυ Βενιού


    Από την ψήφο των χρηστών της τουριστικής πλατφόρμας TripAdvisor

    Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε σε μία διαδικασία αναζήτησης του καταλληλότερου προορισμού διακοπών, που θα μας ξεκουράσει και θα μας αναζωογονήσει.

    Η χώρα μας είναι πάντοτε πρωταγωνίστρια σε ό,τι αφορά στην καλοκαιρινή περίοδο και τις διακοπές. Άνθρωποι από όλο τον πλανήτη έρχονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, με σκοπό να απολαύσουν για λίγο την περίφημη ελληνική φιλοξενία και να ζήσουν το όνειρο σε μία χώρα προικισμένη με αμέτρητες ομορφιές. Οι ελληνικοί προορισμοί, ωστόσο, πρωταγωνιστούν και στις επιλογές των Ελλήνων, καθώς το καλοκαίρι στην χώρα μας είναι από μόνο του μία ξεχωριστή εμπειρία.

    Κάποιοι από εμάς σίγουρα είχαμε σκεφτεί να περάσουμε το φετινό καλοκαίρι σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού, «χορταίνοντας» την όρεξή μας για ανακάλυψη νέων τόπων και εμπειριών. Με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο, που ήρθε και ανέτρεψε το παρόν μας, είναι μία καλή ευκαιρία να αναθεωρήσουμε και να σκεφτούμε τις διακοπές μας σε κάποιον προορισμό του εσωτερικού, από τους τόσους που έχει αυτή η χώρα να επιδείξει.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ