Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τα ζευγάρια που βρίσκονται ακόμα μαζί μετά το τέλος του Power of Love (pics)

Το Power of Love σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς τα ζευγάρια που πρωταγωνίστησαν κέρδισαν την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Το «κοινωνικό πείραμα αγάπης», όπως χαρακτηρίστηκε, δημιούργησε δεσμούς μέσα στο Σπίτι, όπου διέμεναν τα ζευγάρια, ωστόσο ποια από αυτά συνέχισαν να διατηρούν την ίδια σχέση και μετά το τέλος του ριάλιτι;

Μέσα από τα social media κάποια ζευγάρια φαίνεται πως συνεχίζουν να βρίσκονται αγαπημένα και να απολαμβάνουν μαζί τη ζωή έξω από το παιχνίδι.

Ένα από αυτά είναι και οι νικητές του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη και Πάνος Ζάρλας, οι οποίοι ανέλαβαν τον ρόλο του παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σκάσε και Κολύμπα».

Αγαπημένοι παραμένουν και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί με την Κυριακή Τσανικίδη, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ιταλία, ενώ πιο πρόσφατα εθεάθηκαν στην Τήνο.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι τρελά ερωτευμένα, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν μαζί και στην πρωινή εκπομπή, που συμμετέχει ο Δώρος, δηλώνοντας πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Μπορεί η Άννα Λορένη να αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι για προσωπικούς της λόγους, ωστόσο εκτός παιχνιδιού συνεχίζει να βρίσκεται σε σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο.

Από την άλλη, υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης, όπως η Τζούλια Καραγιάννη με τον Μιχάλη Κάββαλο και η Μαρίνα Βεαζόγλου με τον Αλέξανδρο Νατσάκο.

Τζούλια Καραγιάννη και Μιχάλης Κάββαλος

Οι πρώτοι είχαν ένα επεισοδιακό χωρισμό, καθώς σε συνεντεύξεις τους δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον με αποκορύφωμα το unfollow στο Instagram.

Η Μαρίνα ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο στο Instagram. Εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο, ενώ ο Αλέξανδρος στην Κρήτη παρέα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ευχήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για τα γενέθλιά της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Μύκονο ο σέξι πρώην κατάδικος με την δισεκατομμυριούχο σύντροφό του

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ;