• LIFE&STYLE

    ΟΤΕ TV : O γιορτινός S. Holmes σε Α΄προβολή ταυτόχρονα με τη Μ.Βρετανία

    • NewsRoom

    MARTIN FREEMAN as John Watson and BENEDICT CUMBERBATCH as Sherlock Holmes


    Το πολυαναμενόμενο εορταστικό επεισόδιο του Sherlock Holmes, με τους Benedict Cumberbuch και Μartin Freeman στο βικτωριανό Λονδίνο, θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ταυτόχρονα με την Μ. Βρετανία και πριν την Αμερική, την Πρωτοχρονιά στις 23.00, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD. Με τίτλο «The Abominable Bride», το ειδικό 90λεπτo επεισόδιο του βραβευμένου με 12 BAFTA και 7 βραβεία Emmy, Sherlock, μας μεταφέρει στο 1895, πάντα στο 221B Baker Street, για άλλη μία νέα ιστορία εγκλήματος.

    Sherlock and John Watson
    Sherlock and John Watson

    Είναι αυτόνομο από τον νέο, 4ο κύκλο τριών επεισοδίων της σειράς, του οποίου τα γυρίσματα ξεκινούν την άνοιξη του 2016 και θα προβληθεί σε πρώτη προβολή στον ΟΤΕ TV στις αρχές του 2017.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του επεισοδίου, βρίσκουμε εκτός από τον υποψήφιο για Όσκαρ Benedict Cumberbuch στον πρωταγωνιστικό ρόλο (The Imitation Game, Star Trek Into Darkness, 12 Χρόνια Σκλάβος), και τον Martin Freeman ως John Watson (The Hobbit, Fargo), τους Αμάντα Άμπινγκτον -Μαίρη Μόρσταν- (Mr. Selfridge, Case Histories), Ρούπερτ Γκρέιβς -επιθεωρητής Λεστράντ- (Last Tango in Halifax, The White Queen) και Λουίζ Μπρίλεϊ – Μόλι Χούπερ- (Ripper Street, Victor Frankenstein).

    Το σενάριο του «The Abominable Bride» υπογράφουν οι δημιουργοί του Sherlock Στίβεν Μόφατ (Doctor Who, The Adventures of Tintin) και Μαρκ Γκάτις (Doctor Who, The League of Gentlemen), τη σκηνοθεσία ο Ντάγκλας Μάκινον (Line of Duty, Doctor Who) και την παραγωγή η Σου Βέρτιου (Coupling, The Vicar of Dibley).

    Παγκόσμιο φαινόμενο, η σειρά Sherlock προβάλλεται σε πάνω από 240 χώρες παγκοσμίως, ενώ εδώ και μία δεκαετία αποτελεί την πλέον επιτυχημένη σειρά του BBC σε επίπεδο τηλεθέασης.

    Δείτε το trailer του εορταστικού επεισοδίου:



    ΣΧΟΛΙΑ