Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ μετά τον τελικό

Καλλιόπη Μπεζαντέ - MasterChef

Καλλιόπη Μπεζαντέ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η δεύτερη φιναλίστ του φετινού MasterChef μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο στο ριάλιτι μαγειρικής ωστόσο κέρδισε την αγάπη του κόσμου.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 58 βαθμούς αφήνοντας πίσω τη συμπαίκτριά του, Καλλιόπη Μπεζαντέ με 53 βαθμούς και έγινε έτσι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Η νεαρή μαγείρισσα από τη Νάξο έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ως όνειρο να ανοίξει τη δική της καντίνα με σπιτική κουζίνα.

Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε «ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» που την στήριξε.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα κολάζ με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef και έγραψε:

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον τελικό