• LIFE&STYLE

    To διάσημο μοντέλο Joanna Krupa, ανέμελη ποστάρει μια απίστευτα sexy selfie

    • NewsRoom


    Μια φωτογραφία της ήταν αρκετή για να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους απανταχού άνδρες. Η 37χρονη Joanna Krupa, μοντέλο και πρωταγωνίστρια του reality σταρ του «Real Housewives Of Miami» έβγαλε τα περιττά ρούχα, στήθηκε μπροστά στον καθρέφτη και τράβηξε μια ανέμελη και αθώα selfie. Φυσικά, ο αντικατοπτρισμός των juicy οπισθίων της ήταν αρκετός για να προκαλέσει πολλαπλά …εγκεφαλικά στους θαυμαστές της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: Mirror mirror on the wall…Good morning #loveyourself #health #fitness #confidence #saynotohate #allnatural #joannakrupa

    joanna 6

    Αναμφισβήτητα, έχει ένα κορμί που τρελαίνει τους άντρες και που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες. Η Joanna Krupa δεν ντρέπεται να φωτογραφηθεί με όσο λιγότερα ρούχα γίνεται και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Γεννημένη στις  23 Απριλίου 1979 στη Βαρσοβία της Πολωνίας, η Joanna έχει κάνει εξώφυλλα σε πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων τα FHM, Personal, Inside Sport, Stuff, Steppin Out, Teeze, και Maxim. Το αμερικανικό Playboy, το 2005 είχε αφιερώσει πολλές σελίδες στην ομορφιά της 37χρονης καλλονής.

    Το περιοδικό Maxim την κατατάσσει 61η στη λίστα με τις 100 πιο “καυτές” παρουσίες του 2006. Εμφανίζεται επίσης στη σελίδα του περιοδικού με φωτογραφίες από τα Κορίτσια του Maxim. Το γερμανικό Maxim την ψήφισε φωτομοντέλο της χρονιάς για το έτος 2004/2005.

    Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μπορεί κανείς να κάνει …οφθαλμόλουτρο, αφού πολύ συχνά αναρτά sexy φωτογραφίες.  Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες, που θα σας πείσουν πως η Joanna Krupa είναι μια από τις πιο αισθησιακές παρουσίες του μόντελινγκ, με πολύ πλούσια προσόντα.

    View this post on Instagram

    ? #joannakrupa

    A post shared by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

    joanna 5 joanna 4 joanna 3 joanna 2 1300 joanna-krupa-2 joanna-krupa-knuckle-dragger-magazine-15 joanna 1 joanna

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετά τους bisexual, τους transsexual και τους asexual η Miley Cyrus μας ξεναγεί στον κόσμο των Pansexual!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα για τους πιο αντικοινωνικούς ανθρώπους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ