Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ηθοποιός από «Μπρούσκο» και «Το Τατουάζ» στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (video)

ανδρεας γεωργιου

Ανδρέας Γεωργίου

Τον τελευταίο κύκλο διανύει φέτος η δημοφιλής σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ωστόσο ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ήδη ετοιμάσει το σενάριο για την επόμενη μεγάλη του επιτυχία. Μάλιστα, έγινε γνωστό και ο πρώτος ηθοποιός που θα στελεχώσει το νέο καστ.

Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ», αλλά και το «Μπρούσκο».

Ο ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Νέα Σελίδα»:

«Επειδή με τον Ανδρέα Γεωργίου συνεργαζόμαστε οκτώ χρόνια τώρα, έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις, όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν κάποια στιγμή με είχαν ρωτήσει αν θα ήθελα σε περίπτωση που συνεχιζόταν το Τατουάζ να είμαι σε αυτή τη σειρά, είχα πει “ναι”. Όπως επίσης είπαμε ότι αν θα κάνουν κάτι άλλο πάλι θα είμαστε μαζί».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόσθεσε πως σύντομα θα ανακοινωθεί ακόμα ένα πρόσωπο που είναι στο «Τατουάζ» και θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Συνολικά τέσσερις πρωταγωνιστές από την σειρά του Alpha θα πρωταγωνιστούν σε αυτή τη νέα σειρά που ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τίτλος της, αλλά ούτε και η υπόθεσή της.

Στέφανος Μιχαήλ

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Το Τατουάζ»: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το ξαφνικό τέλος (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Τα μποτάκια των 690 ευρώ που έκαναν όλο το Instagram να παραμιλάει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάκης Γαβαλάς: Αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών και τα συμβόλαια θανάτου (video)