• The Mononews Lab

    4 + 1 smart tips για καθαρά sneakers στη στιγμή!

    • NewsRoom


    Η χαρά σου όταν αγοράζεις ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers, δεν περιγράφεται! Η χαρά αυτή γίνεται διπλή όταν μπορείς να τα συνδυάσεις με το καθημερινό σου office look για μία πιο άνετη και casual αίσθηση χωρίς να θυσιάσεις στο ελάχιστο το απαραίτητο «job accepted styling».

    Οι office στυλιστικοί συνδυασμοί είναι άπειροι! Jeans, πουκάμισο και κομψό blazer, μακρυμάνικο T-shirt με υφασμάτινο ή δερμάτινο παντελόνι, midi φούστα ή ακόμη και πιο αυστηρό κουστούμι συνδυάζονται εύκολα με τα αγαπημένα σου sneakers.

    Τα sneakers ως γνωστόν αντέχουν περισσότερο τις κακουχίες της καθημερινής χρήσης, τη βροχή, γι’αυτό και συνδυάζονται εύκολα από το πρωί στη δουλειά, στη βόλτα στο γυμναστήριο. Το πρόβλημα έρχεται όμως όταν αυτά λερωθούν. Λεκέδες από λάσπη, σκόνη, νερό και φαγητό  μπορούν να φθείρουν ή ακόμη και να λεκιάσουν ανεπανόρθωτα τα αγαπημένα μας sneakers.

    Πώς όμως θα αποφύγεις αυτό τον μπελά, διατηρώντας την αίσθηση της «φρεσκάδας του κουτιού» χωρίς να μπεις στον κόπο να χρησιμοποιήσεις το πλυντήριο;

    Η λύση είναι απλή και γρήγορη! Τα premium καθαριστικά παπουτσιών Crep Protect σου προτείνουν 4 + 1 λύσεις για να δείχνουν τα sneakers σου σαν καινούργια, εξαφανίζοντας τους δύσκολους λεκέδες ενώ παράλληλα σου προσφέρουν προστασία, όποιο και αν είναι το υλικό κατασκευής τους.

    ΛΥΣΗ 1η: Επίμονοι λεκέδες

    Το Crep Protect Cure είναι το απόλυτο kit καθαρισμού το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει βαθιά χωρίς να επηρεάζει την όψη, την αίσθηση και την υφή του υλικού με οποιονδήποτε τρόπο.

    HOW TO: Ρίχνεις λίγο από το διάλυμα σε μπολ με νερό, βουτάς το βουρτσάκι και με λίγο τρίψιμο ο λεκές είναι παρελθόν! Φυσικά αφήνεις το παπούτσι να στεγνώσει για κάποιες ώρες προτού φορεθεί.

    ΛΥΣΗ 2η: Καθημερινοί-ήπιοι λεκέδες

    Τα μαντηλάκια Crep Protect Wipes είναι το βασικό αξεσουάρ που κάθε άνθρωπος που αγαπάει τα αθλητικά παπούτσια πρέπει να έχει πάντα μαζί του όταν βρίσκεται εν  κινήσει!

    HOW TO: Διαθέτουν διπλή όψη, με την τραχιά επιφάνεια να χρησιμοποιείται στην αρχή για την απομάκρυνση των λεκέδων ενώ η μαλακή επιφάνεια είναι ιδανική για λείανση.

    ΛΥΣΗ 3η: Σβήσιμο λεκέδων

    Συμβαίνει σε όλους. Μόλις σε πάτησαν λεκιάζοντας τα ολοκαίνουργιά σου sneakers. Το Crep Protect Eraser σου δίνει λύση στη στιγμή!

    HOW TO: Το μόνο που έχεις να κάνεις; Τρίψε την σουέτ/nubuck επιφάνεια στο σημείο που έχει λερωθεί, με την «μαγική γόμα» που περιέχεται στο κουτί.

    ΛΥΣΗ 4η: Αίσθηση «φρεσκάδας του κουτιού»

    Η προσπάθεια να κρατήσεις τα αθλητικά σου τόσο καινούργια όσο την ημέρα που τα αγόρασες συνεχίζεται με το Crep Protect Pill. Ένα νέο εργαλείο το οποίο σε βοηθά να απομακρύνεις τις δυσάρεστες μυρωδιές σε καθημερινή βάση.

    HOW TO: Στρίβεις την κάψουλα, την τοποθετείς μέσα στο παπούτσι- τόσο απλά!

    EXTRA TIP: Προστασία από τους νέους-πιθανούς λεκέδες

    Χύθηκε κάποιο υγρό στο αγαπημένο σου sneaker; Ε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Το Crep Protect Spray, το απόλυτο test αδιαβροχοποίησης προλαμβάνει αυτές τις δύσκολες καταστάσεις για να τα χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο!

    HOW TO: Ψεκάζεις σε καθαρή επιφάνεια και εξασφαλίζεις την προστασία από λεκέδες έως και 4 εβδομάδες!

    Τα παραπάνω μικρά κόλπα θα γίνουν ο νέος σου σύμμαχος στην προσπάθεια να διατηρήσεις τα παπούτσια σου σαν καινούργια στο γραφείο αλλά και σε κάθε έξοδο, εύκολα, χωρίς να ξοδέψεις χρόνο και πολλά χρήματα. Στην γκάμα της Crep Protect θα βρεις ακόμη τα πιο στυλάτα storage box και τα πιο cool κορδόνια.

    Τι καλύτερο τώρα στις γιορτές για έξυπνα δώρα από την Crep Protect;

    Θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

    Αγόρασε τώρα online.



    ΣΧΟΛΙΑ