• Top Stories

    Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών βάζει ο Αλ. Τσίπρας

    • NewsRoom
    αλεξης τσιπρας αμπου νταμπι

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Άμπου Ντάμπι


    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έβαλε “φρένο” στα σενάρια για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών από την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, όπου και βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου με αφορμή τη διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

    Ο κ. Τσίπρας, αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, είπε χαρακτηριστικά πως “Η μόνη χώρα που έχει ορίζοντα τριετίας για εκλογές, είναι η Ελλάδα”, ενώ, σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και τις προοπτικές αναβάθμισης της συνεργασίας και των οικονομικών σχέσεων των δύο πλευρών.

    Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στη διμερή συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων και για τη δεύτερη αξιολόγηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το παιχνίδι χοντραίνει! “Documento” για Φ. Γεννηματά: “Η κ. Γεννηματά σκούζει πολλή ώρα πριν της πατήσεις την ουρά”

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Αλ. Τσίπρας συνάντησε τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολέμος κατά Βαξεβάνη: Μετά τη Φ. Γεννηματά και ο Γ. Παπανδρέου καταθέτει αγωγή κατά του “Documento”



    ΣΧΟΛΙΑ