• Top Stories

    Τραγωδία: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 6χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Κηφισιά

    θάνατος


    Στη θλίψη βυθίζεται η Ελλάδα καθώς το 6χρονο αγοράκι που το Σάββατο (12/2) έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου στην Κηφισιά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

    Το άτυχο παιδί νοσηλευόταν με σοβαρά τραύματα στο σώμα και τα πόδια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο ο οργανισμός του δεν κατάφερε να αντέξει.

    Το μικρό παιδί ξέφυγε στιγμιαία από την προσοχή των γονιών του και βγήκε στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού. Παρά την ύπαρξη προστατευτικών στα κάγκελα, ο μικρός κατάφερε να σκαρφαλώσει με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 10 μέτρων.

    Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στα επείγοντα περιστατικά του ΚΑΤ, όπου οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε υποστεί θλάση στους πνεύμονες, ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ είχε αιμάτωμα στην κοιλιά και το περιτόνιο πάνω από τα όργανα.

    Υπεβλήθη άμεσα σε επέμβαση και του έγινε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος, ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωληνάκια για τους πνεύμονες να μη μαζέψουν υγρό.

    Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική 6χρονο αγόρι που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Κηφισιά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ