• Top Stories

    Π. Ρήγας: Η λιτότητα κλείνει χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης

    • NewsRoom
    Ρήγας

    Παναγιώτης Ρήγας, Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ


    Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας τόνισε ότι το ζήτημα των νέων συντάξεων που προέκυψε με την ΕΛΣΤΑΤ πρόκειται να επιλυθεί άμεσα με σχετική τροπολογία, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Ειδικότερα, δήλωσε ότι δεν έχει προκύψει πρόβλημα με τις παλιές συντάξεις τη στιγμή που ο ΕΦΚΑ προχωράει με ταχείς ρυθμούς, ενώ υποστήριξε ότι «με τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση, η λιτότητα κλείνει».

    Ο κ. Ρήγας, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΔΝΤ για τη στάση του λέγοντας πως είναι εκτός τόπου και χρόνου: «Όλοι να τηρήσουν το πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup, δεν μπορεί το ΔΝΤ, η κ. Βελκουλέσκου, να δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα, είναι εκτός τόπου και χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι οι θεσμοί θα αναγκαστούν να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. «Όποιος κάνει κόλπα είναι υποχρεωμένος να δεχθεί ό,τι συνέβη στο Eurogroup. Με τη δική μας στάση φτάσαμε σε πλεόνασμα 2% έχουμε αναλάβει μια δύσκολη προσπάθεια και θα τη φέρουμε σε πέρας», είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ε. Τσακαλώτος-Γ. Χουλιαράκης: Αγώνας δρόμου για την αξιολόγηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χ. Σταϊκούρας: Δε θα γίνει η ΝΔ δεκανίκι της κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βασιλάκης, Ταμβακάκης και Καραμούζης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ