• Top Stories

    Η επίσκεψη Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και η “ατάκα” για Χούκλη (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ)

    • NewsRoom


    Χθες, ο Νίκος Χατζηνικολάου επισκέφτηκε το κανάλι του Αμαρουσίου ώστε να συναντηθεί με την δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1, καθώς σε περίπου 10 ημέρες αναμένεται να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

    Εκεί τον περίμεναν ο Γενικός Διευθυντής ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης, ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννης Μιχελάκης, ο Διευθυντής Ειδήσεων Στράτος Μπαλής και ο Διευθυντής Σύνταξης Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος.

    «Ήρθα μόνο για να παρουσιάζω τα δελτία ειδήσεων», τους είπε ο Χατζηνικολάου, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, ειδικά για όσα γράφονται ότι επιπλέον θα αναλάβει διευθυντική θέση στον ΑΝΤ1. Ξεκαθάρισε δε το εξής: “Διευθυντική θέση έχω μόνο στα έντυπα που κυκλοφορούν από την εταιρεία μου” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

    Στη συνάντηση αυτή, που κράτησε περίπου μία ώρα, αφού συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες για το δελτίο ειδήσεων, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε και στην Μαρία Χούκλη αποκαλύπτοντας πως “δεν ήθελα να φύγει. Είχα προτείνει να μοιραζόμαστε την παρουσίαση των δελτίων”. Τη χαρακτήρισε δε ως εκλεκτή συνάδελφο και κυρία της δημοσιογραφίας.

    Να σημειωθεί τέλος πως η Μαρία Χούκλη, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για ενασχόλησή της με την πολιτική και δη με τη Νέα Δημοκρατία, κρατά κλειστά τα χαρτιά της, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να κατέβει στο πολιτικό στίβο. “Ήρθε η ώρα να αποτοξινωθεί” λένε στο στενό της περιβάλλον, απαντώντας και στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ…



    ΣΧΟΛΙΑ