• Business Of Fashion

    Πάρτε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας! Το αξίζετε

    • Αθηνά Λαρδή

    John Varvatos


    Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που είμαστε πιο δοτικοί, παίρνοντας δώρα, μικρής ή μεγαλύτερης αξίας, σε συγγενείς, συντρόφους, αγαπημένα πρόσωπα και συναδέλφους, για να τους ευχαριστήσουμε και να τους χαρίσουμε χαμόγελα. Πολύ συχνά, όμως, ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας για τους κόπους, τις προσπάθειες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας, καθώς μέσω αυτών εξελισσόμαστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

    Η αναζήτηση ενός δώρου για τον εαυτό μας είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία και ευχάριστη. Επιλέξτε μια χαλαρή μέρα της εβδομάδας, ετοιμαστείτε και επιδοθείτε σε ένα ατελείωτο shopping therapy στα πολυκαταστήματα attica.

    Επενδύστε λίγα παραπάνω χρήματα στον εαυτό σας και διαλέξτε ένα δώρο, που θα σας γεμίζει χαρά κάθε φορά που θα το φοράτε.

     Καθώς, λοιπόν, ετοιμάζετε τη λίστα με τα δώρα που θέλετε να κάνετε φέτος στις γιορτές, σκεφτείτε και τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αγοράσετε εκείνο το άρωμα που κοιτούσατε εδώ και καιρό ή το jacket που έχετε δοκιμάσει και σας κολακεύει. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με κομψά και μοναδικά προϊόντα από τα πολυκαταστήματα attica.

    Ένα κομψό, αλλά και άνετο ζευγάρι oxford παπούτσια, σε μαύρο χρώμα, θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο δώρο για τον εαυτό σας, αν αναλογιστούμε πως η επιλογή ενός παπουτσιού είναι ιδιαίτερα προσωπική υπόθεση.

    Church’s 

    Ted Baker

    Μια ακόμη εξαιρετική ιδέα, που θα σας δώσει λύση στο δύσκολο ερώτημα «τι φοράμε σήμερα στη δουλειά» είναι ένα κλασσικό καρό πουκάμισο, συνδυασμένο με ένα πουλόβερ σε γήινους τόνους. Ένα δώρο που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε και θα χαίρεστε κάθε φορά που το φοράτε.

    Ralph Lauren

    Ralph Lauren

    Ένα ζεστό πουπουλένιο μπουφάν ή ένα κλασσικό παλτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια ακόμη όμορφη ιδέα για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Άλλωστε, θα αποδειχθεί και μια ιδιαίτερα έξυπνη αγορά για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

    Moncler

    Hugo Boss

    Ένα διαχρονικό ανδρικό αξεσουάρ, που δεν χάνει ποτέ την αξία και τη χρησιμότητά του, είναι η ζώνη. Επενδύστε σε μια κομψή και προσεγμένη ζώνη και σίγουρα θα τη χαρείτε.

    Burberry

    Για το τέλος, κρατήσαμε το πιο πολύτιμο και μοναδικό δώρο για κάθε άνδρα, που δεν είναι άλλο από το άρωμα. Διαλέξτε μια μυρωδιά, που θα θέλατε να σας συνοδεύει τη νέα χρονιά και ευχηθείτε στον εαυτό σας ευτυχισμένο το νέο έτος. Μάλιστα, στα πολυκαταστήματα attica, μπορείτε να βρείτε και ολόκληρα σετ για ένα ακόμη μεγαλύτερο και πιο «πλούσιο» δώρο.

    Acqua Di Parma



    ΣΧΟΛΙΑ