• sports

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι απογοητευμένος που δεν θα βοηθήσω την ομάδα στο Eurobasket»

    • NewsRoom
    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε σήμερα Δευτέρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπου παρακολούθησε την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας και μίλησε στους συμπαίκτες και στον προπονητή, Κώστα Μίσσα, έπειτα από την απρόσμενη ανακοίνωση του τραυματισμού του και τη μη συμμετοχή του στο Eurobasket.

    O NBA All Star δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το γήπεδο την απογοήτευσή του που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στον δρόμο για την κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

    «Εγώ, σαν Γιάννης, δεν έχω πράγματα να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτήν τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε ή οπουδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και εγώ δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι’ αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι’ αυτό το έβγαλα μόνος μου. Αυτήν τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια παιδιά και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα και όχι στην ομάδα. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΒΑ κατά ΕΟΚ: Θεωρίες συνωμοσίας όσα λέτε για τον Αντετοκούνμπο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίσσας για Αντετοκούνμπο: Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη – Υπήρχε θέμα, αλλά όχι τόσο σημαντικό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος στη Μύκονο με το κύκλωμα ναπολιτάνικης συμμορίας-Πώς άρπαξαν ρολόι αξίας 68.000 ευρώ από Γάλλο τουρίστα



    ΣΧΟΛΙΑ