• Ελλάδα

    Τη σύλληψη της συζύγου του Γ. Στουρνάρα ζήτησε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης (upd)

    Βαξεβάνης

    Κώστας Βαξεβάνης


    Σκηνές απίστευτου δικονομικού αλαλούμ εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια μετά το αίτημα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη να συλληφθεί η μηνύτρια του, σύζυγος του δοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.

    Το δικαστήριο αποφάσισε την προσαγωγή της κα Νικολοπούλου και της φίλης της, η οποία φέρεται να ηχογραφούσε τη δίκη, στον εισαγγελέα.

    Οι συνήγοροι της κ. Νικολοπούλου φώναζαν στους αστυνομικούς ότι δεν τηρείται η νόμιμη διαδικασία και ζητούσαν να τους αναγνώσουν την σχετική έκθεση του δικαστηρίου. Οι αστυνομικοί, εν μέσω εντάσεων ανάμεσα στους συνηγόρους της συζύγου του κ. Στουρνάρα και των συνηγόρων του κ. Βαξεβάνη που τους φώναζαν ότι ενοχλούν τους αστυνομικούς, ανέγνωσαν το έγγραφο που ζητούσε την προσαγωγή των δύο γυναικών και την κατάσχεση και παράδοση του κινητού τηλεφώνου στον Εισαγγελέα.

    Μέσα στην αναστάτωση η κα Νικολοπούλου έφυγε… προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ συνελήφθη η φίλη της.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα έχει μηνύσει τον κ. Βαξεβάνη για δημοσιεύματα του περιοδικού Hot Doc το Μάιο του 2015, σχετικά με έργο που είχε αναλάβει η εταιρία της μηνύτριας για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο η κα Νικολοπούλου προκλήθηκε ένταση με τον δημοσιογράφο ότι φίλη της μάρτυρος που βρισκόταν στο ακροατήριο, μαγνητοφωνούσε με κινητό τηλέφωνο την ακροαματική διαδικασία.

    Η σύζυγος του κ. Στουρνάρα φέρεται να παραδέχθηκε ότι το κινητό ήταν δικό της και οι συνήγοροι του δημοσιογράφου να ζητήσουν να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για την κα Νικολοπούλου και τη φίλη της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό εντοπίστηκε ηχογραφημένο υλικό το οποίο φέρεται να καταστράφηκε, με εντολή του δικαστηρίου. Η αστυνομία σχηματίζει δικογραφία σε βάρος της κα Νικολοπούλου και της φίλης της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ατυχία να ασχολείσαι με ΑΠΕ στην Ελλάδα – Δέκα χρόνια για μια άδεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurobank: Δίνει ευκαιρία σε 114.000 δανειολήπτες να ρυθμίσουν τα δάνειά τους – Δείτε πώς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Μαντζούνης: Πώς έκανε την Alpha Bank ακόμη πιο ιδιωτική



    ΣΧΟΛΙΑ