• Top Stories

    Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρασέρνει κοριτσάκι και φεύγει – Η μητέρα ψάχνει τα στοιχεία του οδηγού (video)

    κοριτσάκι ποδήλατο


    Οργή και σοκ έχει ήδη προκαλέσει ένα βίντεο από την Θεσσαλονίκη που δείχνει αυτοκίνητο να τρέχει με αρκετά μεγάλη ταχύτητα και να παίρνει μαζί του ένα κοριτσάκι που έκανε ποδήλατο, χωρίς στην συνέχεια ο οδηγός να το βοηθήσει. Συνέχισε απλά, απτόητος τον δρόμο του.

    Μαλιστα, το βίντεο αυτό το “ανέβασε” στο Facebook η μητέρα του ίδιου του κοριτσιού, που ζητάει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του ασυνείδητου οδηγού.

    Αυτά που μπορεί να ξέρει από το βίντεο, η Φωτεινή Σαμαρά, είναι πως το αυτοκίνητο είναι τύπου Alfa Romeo 147, μαύρο, έχοντας ασημί χειρολαβές και φιμέ τζάμια. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ίσως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω».

    Όλα καλά, πάντως, με το κοριτσάκι, το οποίο ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα σοβαρό.

    «Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..περίμενα ανταπόκριση αλλά αυτό που βλέπω είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Ο ΘΕΟΣ να σας έχει όλους καλά!!!! Καλήμερα,θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας και την προσπάθεια να βοηθήσετε στο ατύχημα που είχε η κόρη μου που την εγκατέλειψε ο ασυνείδητος οδηγός. Εχω κάποια στοιχεία μέσα από το βίντεο που είδα, οπότε εδώ χρειάζομαι και την δική σας βοήθεια. Ισως γνωρίζει κάποιος κάτι για το αυτοκίνητο αυτό. Είναι μάρκας Alfa Romeo 147,χρώμα μαύρο με φιμέ τζάμια κι ασημί χειρολαβές στις πόρτες. Η πινακίδα του είναι στο πλάι. Ισως κάποιος να ξέρει κάτι με τα χαρακτηριστικά που δίνω. Σας ευχαριστώ και πάλι κι εύχομαι κανείς γονιός να μην ζήσει αυτό που έζησα και ζω. Εδώ βάζω και το βίντεο πως ακριβώς έγινε και φαίνεται το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τραβήξω καλές φωτογραφίες».

    https://www.facebook.com/foteini.samara/videos/10155441510569047/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκκενώνεται ο χώρος του Ελληνικού από τους πρόσφυγες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Καταργείται το επίδομα των 60 ευρώ για τους άνεργους έως 29 ετών



    ΣΧΟΛΙΑ