• Top Stories

    Σοβαρό τροχαίο λεωφορείου με φορτηγό στη Γερμανία – Νεκροί 18 άνθρωποι (video)

    • NewsRoom


    Τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας, στην νότια Γερμανία, όπου ένα τουριστικό λεωφορείο κάηκε, παίρνοντας την ζωή από 18 ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Στην αρχή, η ανακοίνωση ανέφερε 18 αγνοούμενους, όμως δυστυχώς το μοιραίο δεν άργησε να γίνει επίσημο.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ, επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός, με των θάνατο των 18 ανθρώπων στην Βαυαρία και την Μέρκελ να είναι συντετριμμένη.

    Λίγα μόλις λεπτά μετά τις 07:00 (8:00 ώρα Ελλάδας), το λεωφορείο βρέθηκε σε μποτιλιάρισμα και έπεσε σε νταλίκα που προηγείτο, πιάνοντας φωτιά. Όπως είναι φυσικό, κάηκε ολοσχερώς, με τους 46 ηλικιωμένους τουρίστες να έρχονται από την Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία, όπως ανέφερε η αστυνομία.

    Υπάρχουν τραυματίες που η ζωή τους βρίσκεται σε μία κλωστή και χαροπαλεύουν ενώ μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στα κοντινά νοσοκομεία.

    Συγκεκριμένα, η περιοχή που συνέβη το δυστύχημα, ονομάζεται Μίνχμπεργκ. Πρόκειται για μία δασική και ορεινή ζώνη στα όρια των κρατιδίων της Βαυαρίας και της Θουριγγίας, πολύ κοντά στην Τσεχία. Έτσι, ο αυτοκινητόδρομος Α9, αποκλείστηκε από και προς κάθε κατεύθυνση.

    Στο μέρος βρίσκονται τόσο ελικόπτερα, όπως προααναφέρθηκε, όσο και αστυνομικοί και διασωστικές ομάδες, προσπαθώντας να σώσουν ό,τι και όποιον μπορούν, από το καμμένο λεωφορείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: POS: Εγκατάσταση μέχρι 27 Ιουλίου ή πρόστιμο 1.500 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Πάνω από 325 εκατ. οι οφειλές στον δήμο Αθηναίων από 1 εκατ. πολίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ευχαρίστησε τον Τσίπρα ο Μαδούρο (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ