• Top Stories

    Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα (pics)

    athina


    Μπορεί ο Δεκαπενταύγουστος να είναι μακριά ωστόσο η Αθήνα έχει ήδη ερημώσει και θυμίζει «πόλη φάντασμα». Αυτό διότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών οι κάτοικοι αποφάσισαν να φύγουν προς τα νότια προάστια ή σε κάποιο κοντινό νησί για μίνι απόδραση.

    Δρόμοι άδειοι, ανύπαρκτα αυτοκίνητα και πεζοί μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών: Αυτό είναι το σκηνικό σήμερα στο κέντρο των Αθηνών.

    Το σκηνικό παραπέμπει σε ερημικές περιοχές, εκεί όπου οι κάτοικοι είναι τόσο λίγοι, που ο ένας γνωρίζει τον άλλον με το όνομά του. Όσο για το «χάος» στο κλεινόν άστυ, αυτό απλά δεν υφίσταται καθώς επικρατεί η απόλυτη ησυχία.

    Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι δεν κατάφεραν να  αποδράσουν σε κάποια παραλία, μπορούν να απολαύσουν μία ήσυχη Αθήνα χωρίς καθόλου κίνηση…

    Είναι κάτι πολύ σπάνιο, το σκηνικό αυτό συναντάται ίσως μόνο στα μέσα Αυγούστου όπου οι Αθηναίοι σπεύδουν στις παραλίες για ανάσες δροσιάς.

    Η Αθήνα έτσι είναι σίγουρα πιο ανεκτή!

    Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων:

    athina

    athina

    athina

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κέντρο μεταναστών στα Οινόφυτα: 17χρονος Αφγανός μαχαίρωσε συμπατριώτες του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος, Πάρος, Ικαρία, Χαλκιδική…: Σε ποιες παραλίες πληρώνεις πιο ακριβά και σε ποιες φθηνότερα πανελλαδικά;

     MH XAΣΕΤΕ: Στον εισαγγελέα ζευγάρι που έκρυβε ηρωίνη σε γλάστρες στο μπαλκόνι τους στη Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ