• Top Stories

    Παπαγγελόπουλος: Ο κ. Αθανασίου θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.Αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης


    Μετά την ανακοίνωση του κ. Αθανασίου, ο οποίος επιχειρεί να επιρρίψει ευθύνες στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών κλπ., ο αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δήλωσε:

    «Εκτός από μεγάλη απρέπεια, είναι πράξη αισχίστης δειλίας και απόδειξη μέγιστου πανικού η προσπάθεια του κ. Αθανασίου να εμπλέξει τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια σε απονομές χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών που του εισηγήθηκε ο ίδιος ο κ. Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου ως πρώην Υπουργός, πρώην Ανώτατος Δικαστής και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων οφείλει και πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός με τον ύπατο πολιτειακό θεσμό. Ελπίζω όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως η Νέα Δημοκρατία να καταδικάσουν την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Αθανασίου στο σύνολό της.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μέχρι σήμερα 2,5 εκατ. φορολογούμενοι πληρώνουν 1,5 δισ. ευρώ – Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τσακαλώτος – Πιτσιλής: Θέλουν να μείνουν πάση θυσία ζωντανές οι λίστες με τους φοροφυγάδες. Έντονο παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκθετος ο Έλληνας πρωθυπουργός εάν δεν κινηθεί νομικά εναντίον Βαρουφάκη για την δημοσιοποίηση των sms



    ΣΧΟΛΙΑ