• Top Stories

    Λιποθύμησε σε τζαμί ο Ερντογάν – «Είμαι καλά, συνεχίζουμε»

    Ερντογάν Τουρκία

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν


    Λιποθύμησε σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας μετά από λίγη ώρα πως είναι καλά και επρόκειτο για μία απλή αδιαθεσία. Αυτό συνέβη κατά την προσευχή σε τέμενος της Κωνσταντινούπολης, για την γιορτή του Φιτρ, που γίνεται στα τέλη του μήνα του Ραμαζανιού.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ο Ερντογάν δέχθηκε τις φροντίδες γιατρών αφού παρουσίασε «μια σύντομη αδιαθεσία» στη διάρκεια της μεγάλης προσευχής στο τέμενος Μιμάρ Σινάν.

    Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, έχασε για λίγο τις αισθήσεις του μέσα στο τζαμί, όμως οι πληροφορίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν.

    Ο Ερντογάν δήλωσε πως παρουσίασε ένα πρόβλημα αρτηριακής πίεσης. Πολύ πιθανό να έχει πιεστεί ο οργανισμός του και από το Ραμαζάνι, κάτι που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

    «Δόξα τω Θεώ, συνήλθα γρήγορα. Τώρα αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε σύμφωνα με το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

    Ο Τούρκος πρόεδρος διευκρίνισε πως το απόγευμα θα παραστεί σε τελετή που οργανώνει το κυβερνών κόμμα του για το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκληρά λόγια από Σουλτς κατά Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προκαλεί ο Ερντογάν: Η Ελλάδα κρύβει τους τρομοκράτες που έφυγαν από την Τουρκία (video

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερντογάν: Η απομόνωση του Κατάρ αντιβαίνει στις ισλαμικές αξίες



    ΣΧΟΛΙΑ