• Top Stories

    Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 18χρονης – Πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε

    • NewsRoom
    Ευσταθιάδη


    Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δίνει ελπίδα για την οικογένεια της Ελένης Ευσταθιάδη, αλλά και εξέλιξη σε ένα πολύμηνο θρίλερ εξαφάνισης.

    Περίπου πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή της, η 17χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά το Σάββατο 10 Ιουνίου με τον πατέρα της, Δημήτρη. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, του ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού και το πώς ακριβώς ζει όλους αυτούς τους μήνες.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του είπε ότι τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Κλαίγοντας στο τηλέφωνο υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στον πατέρα και στον αδελφό της. Αμέσως μετά οι συγγενείς ενημέρωσαν τις Αρχές αλλά από εκείνη τη στιγμή, το τηλέφωνο από το οποίο τους κάλεσε παραμένει κλειστό. Η 17χρονη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 21 Ιανουαρίου από τα Επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου που είχε μεταφερθεί με πόνους στο στομάχι. Οδηγός ταξί την μετέφερε στην Αχαρνών, σε χώρο που συχνάζουν αλλοδαποί. Από εκεί την παρέλαβε ένας Πακιστανός κι από τότε αγνοείται.

    Πηγή: anikolouli.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύκλωμα της νύχτας εξαφάνισε την Ελένη – Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 18χρονης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάνος εναντίον όλων: Το twitter προσκυνά τον superman του Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκέτη μαγεία! Το σπίτι των ονείρων σας βρίσκεται στην Πελοπόννησο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ