• Gossip

    Καλλιμάρμαρο: Η αιτία που ο άνδρας ξυλοκόπησε την σύζυγό του (video)

    • NewsRoom
    Καλλιμάρμαρο


    Σάλος έχει προκληθεί με τα βίντεο που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν μία γυναίκα να δέχεται ξυλοδαρμό από τον άνδρα της στο Καλλιμάρμαρο, στην συναυλία του Σαββόπουλου «Όλοι μαζί μπορούμε».

    Γυναίκα που ήταν παρούσα στο σκηνικό, κατέγραψε ολόκληρο τον τσακωμό και το δημοσίευσε στο Facebook, όπου πολλοί άλλοι χρήστες το αναδημοσίευσαν και σιγά – σιγά το περιστατικό έγινε γνωστό σε όλα τα social media. Όπως είναι λογικό, όλοι όσοι το έβλεπαν, ήταν οργισμένοι, κάτι που έδειχναν με τις αναρτήσεις τους.

    Ο λόγος που ξεκίνησε ο καυγάς, σίγουρα δεν προμήνυε το τι θα γινόταν στην συνέχεια. Δύο γυναίκες, ζήτησαν στον άνδρα αυτόν να καθίσει λίγο πιο δίπλα, ώστε να μπορέσουν να κάτσουν μαζί.

    Αυτός δεν το δέχτηκε και οι γυναίκες αυτές, ίσως να τον ειρωνεύτηκαν (ή να το κατάλαβε εκείνος σαν ειρωνεία), κάτι που τον εξόργισε και άρχισε να τις βρίζει χυδαιότατα. Μάλιστα, οι θεατές γύρω τους, του έλεγαν «σταμάτα, τι κουβέντες είναι αυτές».

    Σε εκείνο το σημείο, σηκώθηκε όρθιος και έτοιμος για νέο καυγά, με την γυναίκα του να προσπαθεί να τον ηρεμήσει λέγοντας: «έλα ηρέμησε, σταμάτα».

    Τότε, δέχτηκε το σπρώξιμό του, πέφτοντας κάτω. Αφού σηκώθηκε, την χαστούκισε. Αυτό εξόργισε πιο πολύ από όλα τον κόσμο που παρακολουθούσε το σκηνικό. Κι όμως, η γυναίκα σηκώθηκε και πήγε να κάτσει δίπλα του. Ένας άνδρας κοντά του, του είπε «τι είναι αυτά που κάνεις, δεν ντρέπεσαι», με τον “νταή” να σηκώνεται και να αρχίζουν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους.

    Η κοπέλα που τράβηξε το βίντεο, μίλησε στο protothema.gr, λέγοντας πως ήθελε να βοηθήσει πραγματικά την άτυχη γυναίκα, παροτρύνοντάς την να υποβάλει μήνυση στον σύζυγό της, αφού όλο το σκηνικό ήταν καταγεγραμμένο και θα το χρησιμοποιούσε υπέρ της.

    Όμως, εκείνη, αρνήθηκε:  «Εγώ πλησίασα τη γυναίκα και της είπα: ‘’Θέλεις να του κάνεις μήνυση; Το έχω καταγράψει. Εκείνη δεν ήθελε. Η αντίδρασή της για μένα δείχνει ένα φοβισμένο άτομο».

    Αυτός ο άνθρωπος, δεν υπολόγισε ούτε τα δύο ανήλικα παιδιά του, 8-10 χρονών περίπου, μπροστά στα μάτια των οποίων έκανε ο,τι έκανε. Αυτόπτες μάρτυρες, είπαν τα εξής:

    «Ήταν σίγουρα δύο παιδάκια δίπλα, περίπου 8-10 ετών, τα οποία πιθανότατα ήταν δικά τους γιατί μετά ήταν σε κατάσταση αμόκ και προσπαθούσαν να τα ηρεμήσουν. Από ότι ακούστηκε πρέπει να ήταν δικά του τα παιδιά. Αυτός μετά απομακρύνθηκε».

    «Δεν ήρθε ποτέ κανένας σεκιούριτι. Μόνο οι πρώτες βοήθειες ήρθαν. Από ότι μου είπαν κάποια στιγμή έφυγε και η γυναίκα με τα παιδιά από τη συναυλία. Αυτός δεν επέστρεψε ποτέ. Σήμερα μίλησα με τον άλλο κύριο και μου είπε πως έχει μαυρισμένο μάτι και αμυχές».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Άνδρας χαστουκίζει γυναίκα στη συναυλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τρώει ξύλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Ζουγανέλης: Ήταν προσχεδιασμένη η έκρηξη του Σαββόπουλου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Σαββόπουλος κόβει στη μέση έξαλλος τον Ζουγανέλη που τραγουδάει ως… «αγανακτισμένος»



    ΣΧΟΛΙΑ