• Gossip

    Θοδωρής Μαροσούλης – Ελεωνόρα Μελέτη: Το ειδύλλιο-εξπρές, ο γάμος και το μωρό

    Μελέτη


    Θα μπορούσε να είναι ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα, δηλαδή μια έξοδος της Ελεωνόρας Μελέτη με φίλους Γενάρη μήνα για να παρακολουθήσουν τον Νίκο Μουτσινά στο θέατρο.

    Δεν ήταν όμως, από την στιγμή που πλησίασε την παρέα της ο επιχειρηματίας Θοδωρής Μαροσούλης-διαχειρίζεται τις θεατρικές επιχειρήσεις του οικογενειακού ομίλου και είναι μέτοχος στην DPG-για να ρωτήσει την ίδια και την παρέα της, αν ήθελαν κάτι.

    Ο ultra fit γοητευτικός άνδρας, ένα αρσενικό παλαιάς κοπής από αυτά που δεν συναντάς εύκολα πλέον, λένε άνθρωποι που τον ξέρουν είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί της και αποχαιρετίστηκαν αφού είπαν ότι θα βρεθούν σύντομα.

    Δεν άλλαξαν ούτε τηλέφωνα εκείνο το βράδυ, παρασυρμένοι ίσως από ένα αδιόρατο φλερτ που ήδη πλανιόταν στην ατμόσφαιρα ανάμεσά τους, περιμένοντας πλέον να συναντηθούν σύντομα.

    Κάτι όμως που δεν έγινε παρά μετά από δύο μήνες, αφού κάποιες υποχρεώσεις της Ελεωνόρας και ταξίδια στο εξωτερικό, καθυστέρησαν αυτό που αποδείχτηκε το ραντεβού της ζωής τους.

    Είναι μαζί από τον περασμένο Μάρτιο, συγκατοικούν και την ημέρα των γενεθλίων της ο Θοδωρής Μαροσούλης της ετοίμασε μια έκπληξη, προσφέροντας της το μονόπετρο.

    Η Ελεωνόρα όπως έγινε γνωστό είπε το «ναι» βιώνοντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην πολύπαθη μέχρι πρότινος προσωπική της ζωή, που πέρασε από σαράντα κύματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους, αρνούμενη όμως να το επιβεβαιώσει, ίσως επειδή δεν έχει καν συμπληρώσει τον τρίτο μήνα της εγγυμοσύνης της λένε κάποια πολύ δικά της πρόσωπα.

    Κάτι που είναι απόλυτα φυσικό να την ωθεί στο να υιοθετήσει μια αμυντική στάση απέναντι στο πολύ ευαίσθητο αυτό θέμα, μέχρι να περάσει και ο τρίτος μήνας, ζώντας προς το παρόν την ευτυχία δίπλα στον άντρα της ζωής της.

    Έρωτας, πάθος και συγκατοίκηση

    Σε ότι αφορά το πότε έγινε αντιληπτό το ευτυχές γεγονός από το ζευγάρι, οι πληροφορίες λένε ότι το διαπίστωσαν στις διακοπές τους, όταν η Ελεωνόρα άρχισε να κουράζεται πολύ εύκολα.

    Μάλιστα ο Θοδωρής φέρεται να της είπε πρώτος ότι είναι έγκυος, με την ίδια στην αρχή να μην το πιστεύει, αφού δεν είχε τα συνήθη συμπτώματα, μέχρι την στιγμή που το επιβεβαίωσε με μια εξέταση.

    Παρά το ευτυχές γεγονός, το οποίο ελάχιστοι πάρα πολύ δικοί τους άνθρωποι έμαθαν, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φίλες της, η Ελεωνόρα Μελέτη έλεγε ότι περίμενε την πρόταση γάμου του Θοδωρή τα φετινά Χριστούγεννα.

    Ήξερε εδώ και λίγους μήνες ότι θα παντρευτούν, παρόλο που η σχέση της μαζί του μετράει μόλις εφτά μήνες, αφού η χημεία της με τον επιχειρηματία ήταν καταλυτική από την αρχή της σχέσης τους.

    Στην ουσία δεν χρειάστηκε παρά ένα ραντεβού-το πρώτο-για να κολλήσουν από τη πρώτη στιγμή οι δυο τους προσέχοντας αρχικά να μην διαρρεύσει η σχέση τους, παρά μόνο σε πολύ δικά τους πρόσωπα.

    Ο Θοδωρής λίγο πριν την γνωρίσει, είχε χωρίσει από την μακιγιέρ Ρούλα Σταματοπούλου μετά από μια σχέση τεσσάρων ετών, ενώ η Ελεωνόρα ήταν ελεύθερη και ωραία.

    Εκτός από την ενασχόλησή του με τα θέατρα «Αθηνά» και «Πειραιώς» του Ομίλου Μαροσούλη ασχολείται και με τα ΜΜΕ, αφού φέρεται να είναι μέτοχος με ποσοστό 50% στην DPG Media του στενού του φίλου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

    Όταν πηγαίνει στα γραφεία, είναι πολύ ευγενικός με τους εργαζόμενους, θα περάσει από τα γραφεία τους να χαιρετήσει και να τα πει για λίγο μαζί τους και όλοι μιλάνε με πολύ καλά λόγια για τον χαρακτήρα του.

    Η περίπτωση της Ελεωνόρας σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, μετράει κάποιες σχέσεις που έληξαν όπως αυτή με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι και αρκετά εξώδικα, όταν πίστευε ότι γράφονταν ανακρίβειες για εκείνη και κάποιον άλλο, ποδοσφαιριστή η μπασκετμπολίστα.

    Αυτό συνέβη στην περίπτωση του Βύρωνα Βασιλειάδη, για τον οποίο η ίδια είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει σχέση με δηλώσεις της όταν κάποιοι επέμεναν.

    Αυτή την φορά όμως όλα ήταν από την αρχή διαφορετικά. Η Ελεωνόρα ήταν πολύ ερωτευμένη και δεν το έκρυβε, όπως και ο Θοδωρής Μαροσούλης και σε λίγες βδομάδες, το μυστικό άρχισε να γίνεται γνωστό στον χώρο που κινείται.

    Όλοι κατάλαβαν ότι είναι κάτι σοβαρό, όταν η δημοσιογράφος ανήρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη στο Instagram της, δείχνοντας ότι είναι μαζί.

    Η σχέση τους είχε ξεκινήσει τον περασμένο Μάρτιο, αλλά χρειάστηκε να έρθει ο Ιούνιος για να κάνουν μαζί την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση.

    Ακολούθησε η παρουσία τους στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μέσα στην έπαυλη Βαρδινογιάννη στις αρχές του περασμένου Ιουλίου.

    Τότε ελάχιστοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι ήδη συγκατοικούσε στην μεζονέτα του νεαρού επιχειρηματία στην Πεντέλη, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα και τις πρώτες τους κοινές καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά όπως η Πάρος και η Κρήτη.

    «Περίμενα να μου κάνει πρόταση τα Χριστούγεννα»

    Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Μελέτη είχε τα γενέθλιά της.

    Μαζί με τον σύντροφό της, έφυγαν από την Πεντέλη για να πάνε να φάνε μαζί με τους γονείς της σε κάτι που φαινομενικά ήταν ένα γιορτινό οικογενειακό τραπέζι, στην κατοικία της Σαρωνίδας.

    Αποδείχτηκε στην πορεία της ημέρας ότι ήταν κάτι άλλο, αφού ο Θοδωρής Μαροσούλης της είχε ετοιμάσει την πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής της.

    Αρχικά η Μελέτη βλέπει ορισμένους από τους πιο κολλητούς της φίλους να την υποδέχονται με ευχές και δώρα. Τους είχε καλέσει ο Θοδωρής, ο οποίος φέρεται να είχε συννενοηθεί και με την μητέρα της για το όλο σκηνικό που στήθηκε στο σπίτι της δημοσιογράφου.

    Μετέπειτα ήρθε η μεγάλη στιγμή με το μονόπετρο και την πρόταση γάμου στην γυναίκα της ζωής του, η οποία δεν την ανέμενε την δεδομένη στιγμή, όπως είπε την επόμενη μέρα σε κολλητή της φίλη.

    «Το ήξερα ότι θα παντρευτούμε αλλά περίμενα ότι θα μου κάνει την πρόταση εκεί γύρω στα Χριστούγεννα» φέρεται να της είπε, ενώ αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τον τρόπο που ο Θοδωρής της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, όταν την ρωτάνε γνωστοί και φίλοι.

    Η ζωή μαζί του δεν περιέχει τρελές καθημερινές εξόδους ή ξενύχτια άνευ λόγου, απλά και μόνο για να τους δουν, ενώ καόμη και τα δώρα του είναι ιδιαίτερα.

    Ένα από αυτά, ήταν ένα πανάκριβο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια τα οποία την βοήθησαν πολύ με τους πόνους στη μέση της, η οποία καταπονείται από την άσκηση και τα σπορ στα οποία επιδίδεται.

    Ο αθλητισμός είναι κάτι ακόμη που τους έφερε πολύ κοντά, αφού ο Θοδωρής Μαροσούλης κάνει ένα είδος τριάθλου που ονομάζεται «Iron man», στο οποίο έχει διακριθεί αρκετές φορές σε αγώνες εκτός και εντός συνόρων.

    Σε αυτό ο αθλητής που συμμετέχει κάνει κάνει σε λιγότερο από έντεκα ώρες, τέσσερα περίπου χιλιόμετρα κολύμπι, εν συνεχεία εκατόν ογδόντα χιλιόμετρα με ποδήλατο και η δοκιμασία κλείνει με τον κλασσικό μαραθώνιο των σαράντα δύο χιλιομέτρων.

    Σε ότι αφορά την κοινωνική τους ζωή, θα βγουν για φαγητό με φιλικά ζευγάρια ή για να πάνε σινεμά, ενώ πολλές φορές κάθονται μαζί με κολλητούς τους στο σπίτι, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οριστικά εκτός «Nomads» η άνεργη ξανθιά 
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Αλέξανδρος Έλληνας: Έρωτας με την πρώην του Βγενόπουλου 
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Μένιος Φουρθιώτης: Το trailer της οργής, οι τριάντα εκπομπές και η επιστροφή στα χαμηλά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ