• Gossip

    Ντάνος: «Έκανα τον σταυρό μου χωρίς να ενδιαφέρομαι αν μπροστά ήταν Τούρκος»

    • NewsRoom
    aggelopoulos - proseuxi

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Ο σταυρός που έκανε σε κάθε παιχνίδι του Survivor ο Ντάνος έδινε αφορμές για σχόλια. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης έγινε στόχος, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι ήταν υπερβολικός στο να κάνει τον σταυρό του και να φιλά τα κομποσκοίνια που φορούσε.

    Όταν δε, έγιναν οι ελληνοτουρκικοί αγώνες, ο σταυρός του έγινε «viral» στα social media.

    O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο People για την συνήθειά του αυτή, και εξήγησε τους λόγους που έκανε τον σταυρό του με τέτοια συχνότητα.

     «Με ενδιαφέρει η εικόνα μου, αλλά άμα θέλω να κάνω κάτι, όπως τον σταυρό μου, δεν με απασχολεί τι θα πουν. Αφού εγώ αισθάνομαι καλά με το να κάνω τον σταυρό μου, τελειώνει εκεί το θέμα. Εξάλλου έκανα πάντα τον σταυρό μου: όταν ξυπνούσα, όταν κοιμόμουν και πριν από τα αγωνίσματα. Για να με προστατέψει ο θεός από τους τραυματισμούς. Χτύπησαν πολλά παιδιά, άλλωστε, κι εγώ παραλίγο να χτυπήσω. Μπορεί να λέω ότι δυνατός άνθρωπος, αλλά ήρθα κι εγώ στα όριά μου. Μου λύγιζαν τα πόδια από την πείνα, τα έβλεπα όλα μαύρα. Πάντως αυτό είναι το σκεπτικό μου. Εφόσον το ένιωθα, έκανα το σταυρό μου, χωρίς να με ενδιαφέρει αν είχα απέναντί μου Τούρκο ή Έλληνα», είπε μεταξύ άλλων ο νικητής του Survivor.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η νέα ανάρτηση όλο… νόημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία στα social media από την Πάτμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Βίκυ Καγιά: Η φωτό από τις διακοπές και οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη



    ΣΧΟΛΙΑ