• Gossip

    Τετραπλό… τζάκποτ για τις τετράδυμες από τον Πύργο – Πέτυχαν στο πανεπιστήμιο! (video)

    • NewsRoom


    Πανευτυχείς δηλώνουν οι τετράδυμες αδελφές από τον Πύργο Ηλείας, καθώς κατάφεραν και οι τέσσερις να πετύχουν τον στόχο τους και να περάσουν στο πανεπιστήμιο!

    Οι γονείς των κοριτσιών, Μαρία και Νίκος Καρυανός αισθάνονται περήφανοι για την τετραπλή επιτυχία, ενώ τα κορίτσια παραδέχτηκαν ότι με κόπο και αλληλοϋποστήριξη κατάφεραν να πετύχουν.

    Συγκεκριμένα, οι τετράδυμες Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού πέρασαν σε τέσσερις διαφορετικές πανεπιστημιακές σχολές. Η Αιμιλία στη Σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στο τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

    Τα κορίτσια μίλησαν για την επιτυχία τους στην εφημερίδα Πρωινή του Πύργου και δήλωσαν ευτυχισμένες.

    «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή…»

    Δείτε τις δηλώσεις των τεσσάρων αδελφών:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανελλήνιες 2017: Το συγκινητικό μήνυμα ιερέα: «Μπράβο γιε μου απέτυχες»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πισωγυρίσματα από τον Γαβρόγλου: Το σύστημα να αλλάξει, όχι να καταργηθούν οι Πανελλάδικες



    ΣΧΟΛΙΑ