• Gossip

    Madonna vs Universal: «Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου»

    μαντόνα


    Τη στιγμή που η Universal ανακοινώνει ότι στα σκαριά βρίσκεται κινηματογραφική βιογραφία της Madonna με τίτλο «Blond Ambition», η Βασίλισσα της Ποπ έρχεται να κατακεραυνώσει την κίνηση αυτή.

    Βασισμένη στο σενάριο της Elyse Hollander, η ιστορία τοποθετείται στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 στη Νέα Υόρκη, όπου η άγνωστη χορεύτρια τότε, Madonna Louise Veronica Ciccone αγωνίζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο σε μία εποχή που η μουσική βιομηχανία δεν μεταχειρίζεται τις γυναίκες και με τον καλύτερο τρόπο. Πίσω από την ταινία βρίσκονται οι παραγωγοί Brett Ratner της RatPac Entertainment και Michael De Luca (Fifty Shades of Grey, Moneyball, Oscars 2017).

    μαντονα

    Η ταινία δανείζεται το όνομα της επιτυχημένης τουρ «Blond Ambition», στην οποία τραγούδησε τις μεγάλες της επιτυχίες, Like A Prayer, Express Yourself και Vogue. Σημειώνεται ότι το 1991 η Madonna γύρισε το ντοκιμαντέρ «Truth or Dare» για τη συγκεκριμένη τουρ.

    Το σενάριο έφτασε στην κορυφή της Black List 2016, τη λίστα με τα καλύτερα σενάρια του Χόλιγουντ που δεν μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη και φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί.

    Η Madonna, βέβαια, εξέφρασε άμεσα τη γνώμη της, με μία δημοσίευση στο Instagram: «Κανείς δεν ξέρει αυτά που γνωρίζω και έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθεί είναι ένας τσαρλατάνος και ανόητος που ψάχνει να βρει στιγμιαία ικανοποίηση χωρίς να κάνει καμία δουλειά. Αυτή είναι η αρρώστια της κοινωνίας μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Madonna «ψηφίζει» Coca-Cola – Πώς (και γιατί) σχολίασε το «φιάσκο» της Pepsi

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Οι κλίκες στο Survivor, το προφητικό όνειρο και η σχέση της με τον Ντάνο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για ποιον λόγο ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί νομικά την Lindsay Lohan



    ΣΧΟΛΙΑ