• Gossip

    Άλκης Δαυίδ: Το τρελό πάρτι με τσιγαριλίκια του εκκεντρικού εκατομμυριούχου στις Σπέτσες (pics)

    • NewsRoom
    Άλκης Δαυίδ

    Άλκης Δαυίδ


    Ένα τρελό πάρτι βγαλμένο μέσα από τις ταινίες που αγαπά, διοργάνωσε στις Σπέτσες το κακό παιδί της οικογένειας Δαυίδ, Άλκης. Πράγματι τα είχε όλα το πάρτι του εκκεντρικού εκατομμυριούχου για την αποφοίτηση του πρωτότοκου γιου του Άντριου από το πανεπιστήμιο. Ακόμα και… ναρκωτικά.

    Όπως συνηθίζει άλλωστε, ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο που δείχνουν το μέγεθος του υπερπολυτελούς και άκρως προκλητικού πάρτι.

    Άλκης Δαυίδ
    Άλκης Δαυίδ

    Συγκεκριμένα, σε ένα πλάνο του επίμαχου βίντεο, ο κυπριακής καταγωγής -με ελληνική υπηκοότητα- ζάμπλουτος επιχειρηματίας ζουμάρει με τον φακό του κινητού του σε ένα πιάτο, το οποίο είναι γεμάτο με τεράστια στριφτά τσιγάρα χασίς. Να προσφέρονταν άραγε ως… κεράσματα στους καλεσμένους; Σίγουρα, πάντως, η παρουσία τους εκεί δεν ήταν… διακοσμητική!

    «Οι φίλοι του Άντριου έστριψαν αυτά τα πράγματα», ακούγεται να σχολιάζει ο Άλκης και εν συνεχεία απομακρύνεται. Στη διάρκεια του ίδιου Instagram-ικού βίντεο, όμως, γίνονται γνωστές και άλλες λεπτομέρειες από το οργιώδες πάρτι αποφοίτησης του Άντριου Δαυίδ, όπως, για παράδειγμα, ότι ο Άλκης φρόντισε να γίνει η νύχτα μέρα ρίχνοντας στον ουρανό των Σπετσών πολλά πυροτεχνήματα.

    Τα πλήθη στον κήπο και γύρω από την πισίνα χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο, ενώ κάποιοι φαίνεται να κάνουν βουτιές στην πισίνα την ώρα που ακούγονται κόρνες και σφυρίγματα ενθουσιασμού. Το εν λόγω βίντεο, που θα μπορούσε να φέρει μπελάδες στον εκκεντρικό επιχειρηματία, καθώς -όπως είναι γνωστό- η χρήση ναρκωτικών, ακόμη και των μαλακών, απαγορεύεται διά νόμου στην Ελλάδα και διώκεται ποινικά, ανέβηκε στον λογαριασμό του πριν από λίγες ημέρες και υπάρχει ακόμη εκεί, συλλέγοντας χιλιάδες likes από τους φανατικούς followers του. Μάλιστα, ο δίσκος με τα στριμμένα τσιγαριλίκια είναι… πρώτη μούρη στην ανάρτησή του και μπορεί να τον δει ο καθένας, προτού ακόμη πατήσει το κλικ για να παρακολουθήσει το περιεχόμενό του.

    Σύμφωνα με την Espresso, στο πάρτι του Άντριου έκανε την εμφάνισή της και μια μελαχρινή καλλονή, η οποία μοιάζει καταπληκτικά με την τρίτη κατά σειρά σύζυγο του Δαυίδ, Τζένιφερ Στάνο, με την οποία οι φήμες τον θέλουν να είναι χώρια εδώ και περίπου έναν χρόνο. Σε ένα πλάνο του βίντεο οι δυο τους φαίνεται να λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής. Κάνοντας μια έρευνα στον Instagram-ικό λογαριασμό του εκκεντρικού εκατομμυριούχου, διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω κυρία ονομάζεται Λέιλα και ήταν μαζί του στην Ελλάδα έως και τις 7 Αυγούστου, απολαμβάνοντας διακοπές χλιδής.

    Ο δικός της λογαριασμός στο Instagram, ωστόσο, είναι κλειδωμένος. Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο εκκεντρικός Άλκης Δαυίδ ανέβαζε στο διαδίκτυο συνεχώς βίντεο με το στήθος και τα οπίσθια της συζύγου του Τζένιφερ Στάνο. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, που είχε γίνει viral, εμφανιζόταν να κοιμάται, ενώ η Στάνο καθόταν πάνω στο πρόσωπό του, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

    Όλα αυτά σταμάτησαν όταν ξέσπασε η κρίση στον γάμο τους, με τον Αλκη να αναθεωρεί τις απόψεις τους για τα social media. «Εδώ και μερικά χρόνια ανεβάζουμε προσωπικές μας στιγμές διασκεδάζοντας. Η αντίδραση του κόσμου όμως μοιάζει με bullying, το θέμα γίνεται… τσουνάμι λες κι έχεις σκοτώσει κάποιον. Η εποχή της αθωότητας πέρασε, τα social media θέλουν προσοχή», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του. Μόνο που ο ίδιος δεν ήταν και τόσο προσεκτικός στην ανάρτησή του από το ξέφρενο πάρτι του γιου του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέτρος Κωστόπουλος: Το «καρφί» του για τη νέα σχέση της Μπαλατσινού με τον Κικίλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστάσης Δαυίδ: Η πιο μεγάλη ήττα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είναι οι «bothies» που θα αντικαταστήσουν τις «selfies»;



    ΣΧΟΛΙΑ