• AUTO

    Η Jaguar XJR στο Goodwood


    Η Jaguar χρησιμοποίησε το Goodwood Festival of Speed ​​για να εισάγει μια αναβαθμισμένη έκδοση της XJR. Το πρωτότυπο είναι τυλιγμένο σε μπλε και άσπρο καμουφλάζ, ενώ να τονίσουμε πως δεν είναι ντροπαλό για τις προδιαγραφές απόδοσης, (575 PS).

    Η τρέχουσα XJR διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5.0 λίτρων που αποδίδει 550 PS και 68,9 kgm. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φτάνει στα 100 σε 4,5 sec πριν φτάσει σε τελική ταχύτητα τα 280 km/h.

    Δεδομένου ότι η απόδοση της XJR είναι 575 ίπποι, είναι πιθανό το πρωτότυπο να χρησιμοποιεί τον ίδιο V8 5.0 λίτρων με υπερσυμπιεστή που βρίσκεται στην F-Type SVR. Εάν αυτό είναι σωστό, μπορούμε να αναμένουμε από τον κινητήρα να παράγει ροπή περίπου 71,0 kgm. Ανεξάρτητα από τους τελικούς αριθμούς, το νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το ήδη υπάρχον. Η Jaguar είπε ότι, το αυτοκίνητο τρέχει στο Goodwood για να ολοκληρώσει τον τελικό γύρο δοκιμών, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του θα γίνει μετά το καλοκαίρι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Renault Alpine A110: Το παρελθόν οδηγός του μέλλοντος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Opel Grandland X: Νέος παίκτης στα crossover

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικονομικό παρασκήνιο για την Tesla



    ΣΧΟΛΙΑ