• LIFE&STYLE

    Η Σκάρλετ Γιόχανσον σατιρίζει την «συνένοχη» Ιβάνκα Τραμπ (video)

    • Contributor
    Σκάρλετ Γιόχανσον


    Σφοδρή κριτική μέσω σάτιρας άσκησε στην Ιβάνκα Τραμπ η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον, που «πρωταγωνίστησε» σε… διαφήμιση για το νέο άρωμα της Πρώτης Κόρης –το «Complicit», δηλαδή «Συνένοχη».

    Η fake… διαφήμιση, που γυρίστηκε για την εκπομπή Saturday Night Live, έχει προκαλέσει αίσθηση στις ΗΠΑ και έχει γίνει viral μέσω των social media. Στην «διαφήμιση», η Γιόχανσον μπαίνει σε αίθουσα δεξίωσης προκαλώντας τον θαυμασμό. «Ολοι οι άντρες ξέρουν το όνομά της. Κάθε γυναίκα γνωρίζει το πρόσωπό της. Όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο όλα τα μάτια στρέφονται προς αυτήν» ακούγεται να λέει μια φωνή.. «Είναι η Ιβάνκα και μια γυναίκα σαν και αυτή έχει δικαίωμα σε ένα άρωμα φτιαγμένο μόνο για εκείνη. Επειδή είναι όμορφη, επειδή είναι ισχυρή –Είναι Complicit (συνένοχη)» συνεχίζει η διαφήμιση.

    Την ώρα που η ηθοποιός βάζει κραγιόν μπροστά σε έναν καθρέφτη, η φωνή λέει και πάλι: «Δεν αποζητά το φως της δημοσιότητας αλλά την βλέπουμε… Ω, πως την βλέπουμε».

    Εκείνη τη στιγμή, το πλάνο στρέφεται στον καθρέφτη αλλά αντί για το είδωλο της ηθοποιού εμφανίζεται αυτό του Άλεκ Μπόλντουιν, ως άλλου Ντόναλντ Τραμπ!

    Στόχος του σατιρικού σκετς είναι να αναδείξει τις ευθύνες της Πρώτης Κόρης που λειτουργεί ως η σκιώδης Πρώτη Κυρία. Στην ηχογράφηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Τραμπ ακούγεται να συζητάει με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood και να δηλώνει ευτυχισμένος που είναι πλούσιος γιατί μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στις όμορφες γυναίκες, ακόμα και να τις αρπάξει «από το αιδοίο». Η Ιβάνκα είχε πει τότε ότι το σχόλιο αυτό ήταν ακατάλληλο και δήλωσε ευχαριστημένη που ο πατέρας της ζήτησε συγγνώμη από τους Αμερικανούς αλλά και την οικογένειά του.

    «Είναι πιστή, αφοσιωμένη αλλά μάλλον θα έπρεπε να την είχε… κάνει μετά από το θέμα με το Access Hollywood. Τι να κάνεις» καταλήγει η διαφήμιση.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Think about it: Το νέο trailer της ταινίας Wonder Woman είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια εβδομάδας: Αστρολογικές προβλέψεις από 13 μέχρι 20 Μαρτίου 2017



    ΣΧΟΛΙΑ