• LIFE&STYLE

    Όταν ο Ερντογάν υποδέχθηκε τη… Lindsay Lohan!

    Lindsay Lohan Erdogan

    Η συνάντηση της Lindsay Lohan με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν


    Συνάντηση… κορυφής σημειώθηκε στην Άγκυρα της Τουρκίας καθώς ο Πρόεδρος Ερντογάν και η οικογένειά του υποδέχθηκαν τη Lindsay Lohan στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα!

    Ναι, καλά διαβάσατε…

    Τη συνάντηση αυτή γνωστοποίησε το άλλοτε άτακτο κορίτσι του Hollywood όταν ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια, τον Τούρκο Πρόεδρο και τη σύζυγό του.

    Lindsay Lohan Erdogan

    Παρούσα στη συνάντηση της Lohan με τον Ερντογάν ήταν και η 7χρονη προσφυγοπούλα από την Συρία που έγινε διάσημη για τα tweets της από το κατεστραμμένο Χαλέπι.

    Η διάσημη ηθοποιός – η οποία πρόσφατα άνοιξε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας – συνόδευσε τη φωτογραφία της με την εξής λεζάντα: «Τι όνειρο να με καλέσουν ο κύριος Πρόεδρος Ερντογάν και η Πρώτη Κυρία στο σπίτι τους! Οι προσπάθειές τους να βοηθήσουν τους πρόσφυγες από την Συρία εμπνέουν πραγματικά».

    Lindsay Lohan Erdogan

    Η ανάρτηση αυτή, η οποία είναι και η πρώτη της Lohan από τότε που έσβησε όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει κατά καιρούς, συγκέντρωσε όπως ήταν λογικό άπειρα likes και σχόλια και έρχεται να εντείνει τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι η σταρ ασπάστηκε το Ισλάμ, αποκηρύσσοντας το «αμαρτωλό» της παρελθόν και τις εξαλλοσύνες στις οποίες μας είχε συνηθίσει.

    Δείτε την ανάρτησή της:

    https://www.instagram.com/p/BPyJp5yBC8z/?taken-by=lindsaylohan

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Κολιόπουλος: Ο «υγρός χρυσός» είναι ελληνικός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλος άνθρωπος η Oprah Winfrey! Πώς κατάφερε να χάσει 19,5 κιλά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος: Έφυγε στα 77 του χρόνια ο Τζον Χερτ



    ΣΧΟΛΙΑ