• LIFE&STYLE

    Ο Γιώργος Λάνθιμος σε συνεργασία έκπληξη – Ποιοι χολιγουντιανοί σταρ είναι οι νέοι του πρωταγωνιστές

    • NewsRoom
    Λάνθιμος

    Γιώργος Λάνθιμος


    Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι η επιτομή της ελληνικής επιτυχίας στo παγκόσμιο σινεμά. Και αυτό δεν το επισφραγίζου τα κινηματογραφικά βραβεία ανά τον κόσμο, αλλά η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του σκηνοθέτη αναγνωρισμένοι ηθοποιοί.

    Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Γιώργος Λάνθιμος μετά τη συνεργασία με τους Colin Farrell, Rachel Weisz και Lea Seydoux στον «Αστακό», την τελευταία του ταινία που διέπρεψε στις Χρυσές Σφαίρες και έχει ήδη βάλει πλώρη για την βραδιά των Oscar, ακολουθεί μία επίσης πολυαναμενόμενη συνεργασία: αυτή με τους  George Clooney και Kirsten Dunst!

    dunst - clooney
    Kirsten Dunst – George Clooney

    Η έκπληξη ωστόσο δεν είναι μόνο τα ονόματα των πρωτοκλασσάτων αυτών ηθοποιών του Hollywood, αλλά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στη μικρή οθόνη. Η τηλεοπτική σειρά είναι μία ιδέα της ίδιας της Kirsten Dunst, η οποία στο ξεκίνημά της έχει συνεργαστεί με τον George Clooney στο «ER» (Στην Εντατική). Για το νέο της project μάλιστα η ίδια επέλεξε τον Γιώργο Λάνθιμο, καθώς τον θεωρεί ιδανικό για να υλοποιήσει την ιδέα της.

    Η σειρά “On Becoming a God in Central Florida” είναι μία ωριαία μαύρη κωμωδία, η οποία αναμένεται να προβληθεί στο δημοφιλές δίκτυο AMC, με τον Robert Funke να υπογράφει το σενάριο. Την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο ίδιος ο Clooney αλλά και ο βραβευμένος με Oscar (Argo, 2013) Grant Heslov.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Το χαμένο παιδί της Μελίνας Μερκούρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Λάνθιμος: Ο “Αστακός” στην κορυφή του παγκόσμιου σινεμά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ