• LIFE&STYLE

    “Μαύρο” (και) στο CNN;

    cnn


    Αν νομίζετε ότι μόνο τα ελληνικά κανάλια έχουν θέμα …μαύρου απατάσθε πλάνην οικτρά. Μπορεί στο εσωτερικό της χώρας να μας απασχολεί το “μαύρο” στο Mega, ωστόσο και το CNN  αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα. Μάλιστα η Βενεζουέλα έριξε ήδη “μαύρο” στο αμερικανικό δίκτυο, καθώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών έκρινε πως πρέπει να ανασταλεί η μετάδοση του προγράμματος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών αναστέλλει την μετάδοση του προγράμματος του CNN στα Ισπανικά σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα με την κατηγορία ότι το βορειοαμερικανικό δίκτυο παραβίασε το νόμο περί Κοινωνικής Ευθύνης, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στην ηλεκτρονική του σελίδα, μεταδίδοντας “ανακριβείς” πληροφορίες και της “διαστρέβλωσης της αλήθειας”.

    H απόφαση ελήφθη μετά τη μετάδοση εκπομπής για παράνομη έκδοση διαβατηρίων.Η υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Delcy Rodríguez κατηγόρησε το CNN για«ιμπεριαλιστική επιχείρηση» εναντίον της χώρας της μετά την εκπομπή της περασμένης εβδομάδας που ήταν προϊόν έρευνας που διήρκησε ένα χρόνο. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών της Βενεζουέλας κάλεσε τις εταιρείες καλωδιακής να κόψουν  το σήμα του ισπανόφωνου CNN αμέσως. Είναι κάλεσε τη δράση ένα προληπτικό μέτρο και δεν είπε πότε CNN en Español θα είναι και πάλι σε καλωδιακά συστήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Αρτέμης Σώρρας: Η αθωωτική απόφαση πρέπει να «εξαφανιστεί», λέει ο Άρειος Πάγος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέα εξέλιξη: Κανονικά τα δελτία ειδήσεων απόψε – Δεν θα υποβαθμιστεί το σήμα του MEGA

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Economist Intelligence Unit: Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει Grexit



    ΣΧΟΛΙΑ