• Top Stories

    ISIS: Ποια Ευρωπαϊκή χώρα θεωρείται πως θα είναι ο επόμενος στόχος;

    • NewsRoom


    Τα απανωτά χτυπήματα του ISIS έχουν προκαλέσει πανικό σε όλη την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη για τρία χτυπήματα, δύο στην Ισπανία και ένα στη Ρωσία.

    Σύμφωνα με την  η αμερικανική οργάνωση Site, η οποία παρακολουθεί την δραστηριότητα του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους στο διαδίκτυο, ως επικρατέστερος στόχος ενός νέου χτυπήματος στην Ευρώπη θεωρείται πλέον η Ιταλία.

    Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν αναφορά σε πληροφορίες της εν λόγω αμερικανικής οργάνωσης, ο ISIS, μέσω Telegram, απείλησε ότι ο επόμενος στόχος του θα είναι η Ιταλία.

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός Πάολο Τζεντιλόνι είναι σε διαρκή επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών, Μάρκο Μιννίτι, για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε όλη την χώρα, όπως και με τον υπουργό Εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, για να ενημερώνεται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις από την Βαρκελώνη. Στην τρομοκρατική αυτή επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, έχασαν την ζωή τους τρεις Ιταλοί πολίτες.

    Στο μεταξύ δυο Μαροκινοί και ένας Σύρος πολίτης απελάθηκαν από την Ιταλία, διότι θεωρήθηκαν κοινωνικά επικίνδυνοι, για λόγους που συνδέονται με την δημόσια τάξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα μια επίθεση με την σφραγίδα του ISIS – Η τρίτη ανάληψη ευθύνης σε λίγα 24ωρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από τα σχέδια των τρομοκρατών – Ήθελαν να ανατινάξουν τη Las Ramblas και τη Sagrada Familia!

     



    ΣΧΟΛΙΑ