• Gossip

    Δ. Κοντομηνάς-Λ. Λαζόπουλος: Τι συμβαίνει τελικά με τις σχέσεις των δύο αντρών; (video)

    δημητρης κοντομηνας λακης λαζοπουλος

    Δημήτρης Κοντομηνάς και Λάκης Λαζόπουλος φωτογραφήθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης “Αποχαιρετιστήριο Δείπνο” στο θέατρο Γκλόρια, δίνοντας τέλος στις φήμες


    Δημήτρης Κοντομηνάς – Λάκης Λαζόπουλος. Τι συμβαίνει τελικά με τη σχέση των δύο αντρών και πρώην συνεργατών; Η πρόσφατη εμφάνιση του ισχυρού άντρα του Alpha TV στην πρεμιέρα του ηθοποιού στο θέατρο “Γκλόρια” το βράδυ της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου αποτέλεσε την ηχηρότερη απάντηση στο ερώτημα αυτό και τις φημολογίες.

    Όπως είχε γίνει γνωστό, μετά το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών που ο Alpha TV δεν κατάφερε να κατοχυρώσει μια από τις 4 άδειες, οι σχέσεις τους πέρασαν δια πυρός και σιδήρου, καθώς ο κ. Λαζόπουλος είχε στηρίξει ανοιχτά την κυβερνητική επιλογή, παρά τις επιπτώσεις που είχε για το “τηλεοπτικό του σπίτι”.

    Το γεγονός αυτό είχε οδηγήσει σε έντονη ρήξη τον ηθοποιό με τον επιχειρηματία και ως αποτέλεσμα το “Αλ Τσαντίρι” κόπηκε από το πρόγραμμα του καναλιού.

    Ωστόσο, στην πρόσφατη εμφάνιση του κ. Λαζόπουλου στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα” στις αρχές του Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, ο ηθοποιός και παρουσιαστής εμφανίστηκε να διαψεύδει το γεγονός ότι δεν έχουν πια καμία επαφή. Ειδικότερα, είχε δηλώσει για τη σχέση τους ότι “Ξέρω ότι έχει δεχτεί πιέσεις όλα αυτά τα χρόνια για να με διώξει, αλλά, προς τιμήν του, δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και, κυρίως, για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου, να είμαι αγνώμων ενώ δουλεύω σε αυτόν τον χώρο; Δεν είναι η φύση μου και η ψυχολογία μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος… Διαβάζω διάφορα κι εγώ! Μπορεί στα νεύρα του, παιδί του είναι, κανάλι του είναι, να στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια που λέει πάνω στα νεύρα του; Τα λόγια που λέγονται πάνω στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα τα βάλω κι ας έρθουν χίλιοι να με πιέσουν! Μιλιόμαστε, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα”.

    Μετά από την παρουσία του κ. Κοντομηνά στις πρώτες σειρές στην πρεμιέρα της παράστασης του κ. Λαζόπουλου, “Αποχαιρετιστήριο Δείπνο”, καθώς και μετά από την κοινή φωτογραφία τους, το συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι ότι οι σχέσεις τους έχουν πια αποκατασταθεί.

    Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή “Happy Day” μπορείτε να δείτε τον πρόεδρο του Alpha να δίνει το παρόν στο θέατρο “Γκλόρια”:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Μαντλίν: Πανικός στο διαδίκτυο με φωτογραφίες-Η αστυνομία ερευνά την ταυτότητα της νεαρής άστεγης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kanye West: Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο o σύζυγος της Kim Kardashian (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Black Friday: Και η Prince Oliver δηλώνει παρούσα – Θα τα χάσετε με τις προσφορές της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ