• HealthStories.gr

    Οι άκυρες αποκαλύψεις που έκανε ο Παύλος, η σέξι πρόεδρος και ο αδέκαστος Δημήτρης

    • NewsRoom
    Οι άκυρες αποκαλύψεις που έκανε ο Παύλος Πολάκης, η σέξι πρόεδρος και ο αδέκαστος Δημήτρης

    Healthsecrets


    Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καθυστερημένα κατηγορεί την Θεανώ Καρποδίνη, η Νάντια Γκογκοζώτου πιέζει στις διαπραγματεύσεις και ο πρόεδρος του ΕΟΦ δεν αφήνει περιθώρια.

    Ο Παύλος Πολάκης και η Θεανώ Καρποδίνη: Γιατί κύριε Παύλο;

    Εδώ και μέρες πολλάκις μας είχε προϊδεάσει ο κ. Παύλος Πολάκης ότι θα κάνει κάποιες φοβερές αποκαλύψεις για ένα μεγάλο σκάνδαλο στον χώρο της υγείας. Τελικά αυτό, που μας είπε, ήταν ότι η Διοικήτρια του ΕΟΠΠΥ κα Θεανώ Καρποδίνη, κατέχει θέσεις ως μέλος συμβουλίων στην εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια.

    Μπορεί ο κύριος Πολάκης να στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν θα έπρεπε η διοικήτρια του ΕΟΠΠΥ να συμμετέχει σε αυτά τα συμβούλια και φυσικά να αμείβεται για τις υπηρεσίες που παρέχει εκεί.

    Αυτό, που μας προβληματίζει, είναι γιατί ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας μας «αποκαλύπτει» ένα γεγονός, το οποίο είναι, ήδη, καταγεγραμμένο στην ετήσια οικονομική έκθεση των Ελληνικών Χρηματιστηρίων εδώ και μήνες. Πολύ, δε, περισσότερο που ο φάκελος της διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ έχει περάσει από το ΑΣΕΠ.

    Μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να θέλει να βλέπει παντού σκάνδαλα, αλλά, ως φαίνεται, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά σε μια τέτοια περίπτωση.

    Λαμπερή εμφάνιση

    Πολλές οι λαμπερές παρουσίες εχθές, στα εγκαίνια του νέου Campus Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας της φαρμακευτικής εταιρίας RAFARM. Στις ομορφιές της ήταν και η πρόεδρος της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης Νάντιας Γγκογκοζώτου, κάτι που συζητήθηκε στα διάφορα πηγαδάκια, σε αντιδιαστολή με την απότομη και εριστική συμπεριφορά της στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

    Σύντομα θα σας πούμε κι άλλες λεπτομέρειες. Πάντως από δουλειά δεν θα ξεμείνει.

    Παραμένει στον ΕΟΦ

    Στο κάλεσμα της RAFARM το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΟΦ. Μάλιστα τον είδαμε να μην αποφεύγει και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΙΦΕΤ. Κάτι λέγεται για αλλαγές στο ΔΣ. Πάντως δεν θα φύγει από τη θέση του ως πρόεδρος ο κ. Δημήτρης Φιλίππου. Εξ όσων γνωρίζουμε σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

    Αλλαγές στο ΔΣ

    Ακούσαμε ότι σε πολύ μεγάλη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία αποσύρεται οικειοθελώς ο διευθύνων σύμβουλος. Τη θέση του θα καταλάβει κάποιος Έλληνας. Περισσότερα προσεχώς.

    *Η στήλη αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Healthstories. Δημοσιεύεται αυτούσια και στο Mononews.



    ΣΧΟΛΙΑ