• First Top Stories

    Ποιοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας κλείνουν τώρα λόγω Ομπάμα;

    • Αθηνά Λαρδή


    Σε λίγα λεπτά αναμένεται να κλείσουν η Παραλιακή, η λεωφόρος Συγγρού, η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφία, προκειμένου η μετακίνηση του Ομπάμα και της αμερικανικής αποστολής να γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένες ώρες και δρόμοι που θα κλείνουν, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στην παραλιακή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, τη Συγγρού, τη Βασιλίσσης Σοφίας.

    Η λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου και η Αττική Οδός που παρέμειναν από τις έντεκα μέχρι τις 11:30 περίπου κλειστές έχουν δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ σύμφωνα με την Τροχαία γύρω στις 12:30 θα κλείσουν η Παραλιακή, η Συγγρού, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας.

    Παράλληλα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους γύρω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και φυσικά το Προεδρικό Μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου και το Ζάππειο. Σύμφωνα με την Τροχαία, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την αναχώρηση της αυτοκινητοπομπής θα κλείνουν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες αλλά και οι κάθετοι δρόμοι σε βάθος εκατό μέτρων και αυτό θα ανακοινώνεται προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των οδηγών.

    Ο χάρτης που δείχνει που θα κινηθεί η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου – Μέσα σε ό,τι περιλαμβάνεται στο κόκκινο περίγραμμα δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις

    mparak

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Θεσμών-οικονομικού επιτελείου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πόλεμος στην Εθνική Τράπεζα. Η δικαίωση Φραγκιαδάκη και οι επίδοξοι μνηστήρες (Στέλιος Παπαδόπουλος)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Forthnet: Οι τράπεζες έτοιμες να βρουν επίτροπο



    ΣΧΟΛΙΑ