• Top Stories

    Η αποστομωτική απάντηση Κυμπουρόπουλου στον Πολάκη

    • NewsRoom

    Στέλιος Κυμπουρόπουλος


    «Εγώ αυτό το βλέπω ως μια άποψη ενός πολίτη, ναι μπορεί να κατέχει ένα υπουργικό αξίωμα, αλλά από εκεί και πέρα είναι άποψη ενός πολίτη» δήλωσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αναφερόμενος στην επίθεση Πολάκη στο πρόσωπό του για την θέση που κατέλαβε ως ΑΜΕΑ.

    Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ συμπλήρωσε: «Υπάρχουν και πολλές άλλες απόψεις, πολλών άλλων πολιτών, οι οποίοι κατανοούν ότι ένας άνθρωπος με αναπηρία, για να καταφέρει να φτάσει εδώ πέρα (…), για να φτάσει και να κρατήσει μια θέση τέτοια, πρέπει να ακολουθήσει μια νόμιμη νομοθετική κατάσταση».

    Ωστόσο, δεν έκρυψε την λύπη του για την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    «Γιατί δικαίωμα είναι να μπορώ να φεύγω, να κινούμαι και να βρίσκομαι στο χώρο που θέλω όποτε θέλω. Αυτό είναι ντροπή, όχι προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ότι δεν αναγνωρίζεται το πανανθρώπινο δικαίωμα του να κάνω τα θέλω μου όπως τα θέλω… Εγώ είχα την ιδιαίτερη χαρά να το έχω, πρέπει όμως να μιλάμε για όλους και αυτό αναζητώ εγώ» σημείωσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας καλύπτει Πολάκη: Μετατρέπω την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Πρόταση μομφής κατά Πολάκη μετά το Πάσχα



    ΣΧΟΛΙΑ