210803132145_mononewsLogo_Wh

Εύα Τζίμα

Η Εύα Τζίμα εργάζεται ως ναυτιλιακή αναλύτρια και εκτιμήτρια πλοίων από το 2012 και είναι σήμερα η επικεφαλής του τμήματος Research and Valuations στη ναυλομεσιτική εταιρεία Seaborne Shipbrokers SA.

Είναι εξειδικευμένη στην ανάλυση αγορών ναύλων, αγοραπωλησιών, νεότευκτων πλοίων καθώς και στην αγορά διαλύσεων.

Συνεργάζεται επίσης με όλες τις ελληνικές τράπεζες αλλά και πλήθος Ελλήνων
εφοπλιστών για αποτιμήσεις πλοίων και εκτιμήσεις δυνητικών επενδύσεων. Πριν από το 2012 και για πάνω από τρία χρόνια ήταν διαχειρίστρια επενδύσεων για ιδιόκτητο χαρτοφυλάκιο, επενδύοντας κυρίως σε παράγωγα και μετοχές εταιρειών ενέργειας και ναυτιλίας.

Προηγουμένως, από το 2004 μέχρι το τέλος του 2009, εργάστηκε στην Trafalgar Asset Managers Ltd στο Λονδίνο, εστιάζοντας κυρίως σε επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων στους τομείς ενέργειας, ναυτιλίας και αεροπορίας, καθώς και σε επενδύσεις distress debt.

Κατά τη διάρκεια της απασχόλησής της στην Trafalgar υπήρξε εκτελεστικό μέλος σε διοικητικά συμβούλια σειράς εταιρειών συνδεδεμένων με την Trafalgar.

Η Εύα Τζίμα είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικανικό Κολέγιο στην Ελλάδα και μάστερ στη Διαχείριση Κινδύνων από το Cass Business School στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιστροφή στα άρθρα

Ετικέτες:

Seaborne Shipbrokers SA.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: