210803132145_mononewsLogo_Wh

Δανάη Μπεζαντάκου

Η Δανάη Μπεζαντάκου διευθύνει την NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS στον χώρο της ναυτιλίας και ασχολείται παράλληλα με τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (KEFI S.A.- Τουριστική Εταιρεία στο κέντρο της Κηφισιάς & Ξενοδοχείο MATILDA στην Ζάκυνθο).

Μία από τις επαγγελματικές της επιτυχίες είναι η διοργάνωση του ετήσιου ναυτιλιακού συνεδρίου της Navigator από το 2001, όπου συγκεντρώνει τους Decision Makers της Ναυτιλίας και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά συνέδρια στην Ελλάδα.

Το 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα, ανάμεσα σε 100 γυναίκες από 92 χώρες, στο International Visitor Leadership Program (IVLP) “Women In Leadership” που διοργανώθηκε από τη Χίλαρι Κλίντον στις ΗΠΑ και το Δεκέμβριο του 2017 συμμετείχε επίσης στο πρόγραμμα IVLP «Ανάπτυξη Συλλόγων Αποφοίτων Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α.» ανάμεσα σε 24 χώρες.

Είναι ιδρύτρια και Πρόεδρος σε πληθώρα οργανισμών όπως της 1ης Ένωσης Συμμετεχόντων Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών της Αμερικής, Hellenic U.S. Alumni, του YES Forum – της πρώτης πλατφόρμας ανοιχτού διαλόγου μεταξύ στελεχών και νέων φοιτητών της Ναυτιλίας και του Θαλάσσιου Τουρισμού και του iforU – Greek Mentoring Network που στοχεύει στην δικτύωση και καθοδήγηση γυναικών επιχειρηματιών μέσω του mentoring και του networking.

Ενεργή είναι η συμμετοχή της ως ομιλήτρια, κριτής ή μέντορας σε διαγωνισμούς, σχολεία, πανεπιστήμια και εκδηλώσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα.

Σπούδασε International Hospitality and Tourism Management στο Πανεπιστήμιο του Surrey.

Επιστροφή στα άρθρα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: