• City Stories

    i-Pace: Υποδεχθείτε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με την υπογραφή της Jaquar


    Μια δυναμική είσοδο στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης ετοιμάζεται να κάνει η  Jaguar η οποία παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles το i-Pace, ένα νέο consept SUV  που θα αποτελεί το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

    https://youtu.be/vvcGg98XYgg

    Προς το παρόν, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να κρατήσει μυστικά κάποια από τα μηχανικά στοιχεία του νέου της project. Έτσι, το ενδιαφέρον των περισσότερων έπεσε πάνω στην, ομολογουμένως εντυπωσιακή της εμφάνιση, η οποία αντλεί έμπνευση από την πανέμορφη Jaguar C-X75, με μια δυναμική και σπορ αισθητική.

    JAGUAR i Pace
    Οι μπαταρίες, πάντως, του νέου μοντέλου θα είναι τοποθετημένες κάτω από το δάπεδο και η χωρητικότητά τους θα είναι 90 kWh, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης , κάτι που θα εξασφαλίζει θεωρητικά μια αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα, δίνεται έτσι περισσότερος χώρος στο εσωτερικό με τις 5 άνετες θέσεις.

    JAGUAR i Pace

    Οι μπαταρίες θα τροφοδοτούν δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, με μια συνδυαστική απόδοση της τάξης των 400 ίππων. Η διάταξη αυτή εξασφαλίζει την τετρακίνηση, ενώ από πλευράς επιδόσεων το 0-96 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται σε λιγότερα από 4 δεύτερα.

    JAGUAR i Pace

    Η επίσημη παρουσίαση του i-Pace θα γίνει μέσα στο 2017, οπότε και αναμένεται να γίνουν περισσότερα γνωστά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

    JAGUAR_LA_Studio_Exterior_03

    Όσο για την εμπορική προώθηση του νέου της αυτοκινήτου, η Jaguar σκοπεύει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Tesla και να ξεκινήσει μέσα από το διαδίκτυο.

    JAGUAR i Pace

    Έτσι, παρά το γεγονός πως το i-Pace θα βγει στην αγορά το δεύτερο μισό του 2018, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να μπουν σε μια λίστα προπαραγγελίας, καταβάλλοντας μια προκαταβολή της τάξης των 1.000 δολαρίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 10 πιο πολυτελή αυτοκίνητα του 2016

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα νέα ευρωπαϊκά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που περιμένουμε μέχρι το 2021

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα – Γνωρίστε τους 10 φιναλίστ



    ΣΧΟΛΙΑ