• Mononews TV

    Ξενάγηση στο απίθανο εξοχικό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

    • NewsRoom

    Μπορεί το περίφημο κτιριακό συγκρότημα της οικογένειας Κένεντι να βρίσκεται στο Hyannis Port της Μασαχουσέτης, αλλά τα τελευταία 40 χρόνια η οικογένεια Κένεντι είχε κι άλλο ένα, πολύ πιο διακριτικό, ακίνητο, που απείχε ελάχιστα από το πρώτο, στο νησάκι Martha’s Vineyard.

    Το δεύτερο αυτό ακίνητο, ένα αγρόκτημα 1376 στρεμμάτων, το είχε αγοράσει αρχικά η Ζάκλιν (Τζάκι) Κένεντι Ωνάση το 1979.

    Σαράντα χρόνια μετά, η κόρης της, Κάρολαϊν Κένεντι, αποφάσισε να κρεμάσει πωλητήριο στο Red Gate Farm για 65 εκατ. δολάρια.

    Το αγρόκτημα βρίσκεται στην περιοχή Aquinnah (πρώην Gay Head), μια σχετικά υπανάπτυκτη περιοχή στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού.

    Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η Τζάκι Ωνάση αγόρασε τη συγκεκριμένη έκταση 1 εκατομμύριο δολάρια. Στη συνέχεια, έχτισε μία κατοικία με τρία υπνοδωμάτια και τρία δωμάτια για το προσωπικό, ενώ προχώρησε και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, με γήπεδο τένις, πισίνα, δύο λιμνούλες, μία αγροικία, έναν στάβλο, πάρκινγκ, καθώς και έναν στεγασμένο χώρο για τις βάρκες. Υπάρχει επίσης και ένα δεντρόσπιτο για νεράιδες, το οποίο φτιάχτηκε κατά παραγγελία της Τζάκι Κένετι Ωνάση για να παίζουν τα εγγόνια της.



    ΣΧΟΛΙΑ